ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Begin van het nog prille seizoen heeft Business Club UDI’19 twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Bedrijven uit twee verschillende sectoren die het nuttige combineren met het aangename en daarmee de basis leggen voor een succesvolle business-to-business.  

Business Club UDI’19 heeft met deze twee nieuwe leden een primeur want de jonge ondernemers maken dit seizoen ook deel uit van de UDI’19/CSU selectie. Met heel veel plezier stellen wij ze dan ook aan u voor:


TELA Promotions

Ted Heijckmann eigenaar van Tela Promotions gevestigd in Huissen ontwerpt en produceert doelgerichte relatiegeschenken, promotieartikelen en kerstgeschenken. Tela Promotions gaat voor producten en concepten die opvallen en die passen bij uw bedrijf of organisatie. Of het nu gaat om de creatieve ontwikkeling van een salespromotie traject, de gerichte inzet van promotionele artikelen, de juiste selectie van relatiegeschenken, of custommade oplossingen voor merchandise. Persoonlijk contact staat bij ons centraal, waardoor Tela Promotions garant staat voor goede service en advies op maat.

Contact: De Maalderij 2, 6851 CD Huissen.

T.  +31 (0)26 3796585

E. contact@tela-promotions.nl


TUITHOF Afbouw

Anwar Tuithof eigenaar van Tuithof Afbouw is opgericht in 2016 nadat Anwar Tuithof 8 jaar lang gewerkt heeft voor een baas werd het eens tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Tuithof Afbouw is een jong team maar met veel ervaring op het gebied van stukadoren bij particulieren en aannemers. Door deze ervaring wordt u verzekerd dat elke muur of plafond er na bewerking vlak en strak bij staat. De missie van Tuithof Afbouw is het werk met beide handen aan te pakken zodat uw huis zo snel mogelijk af komt , zonder verlies van kwaliteit.                                                  

Waar werken wij:
Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio; Noord-Brabant.

Werkwijze:
Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of overige informatie. Samen met u maken we een plan van aanpak en worden de werkzaamheden besproken tot een uiterst resultaat. Uiteraard is ons advies gratis, overleggen wij het tijdstip, prijs en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Contact: Oranjepassage 16, 5401 HW Uden.

M  +31(0)642444258

E. anwar_tuithof@hotmail.com

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.