ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vanaf maandag 29 maart a.s. kunt u weer gebruikmaken van het blessurespreekuur door fysio Wolbert bij UDI'19/CSU. Nu de corona maatregelen langzaam aan wat soepeler gaan worden starten wij weer met het blessurespreekuur.

 

Het GRATIS blessurespreekuur is gestart in het seizoen 2012-2013 met vele positieve reacties van trainers, ouders en spelers. Daarom zijn wij aankomend seizoen ook weer van de partij. Iedere maandag tussen 18.30 en 19.30 uur kan men als UDI’19 lid terecht op de club. Vanaf maandag 29 maart a.s. gaan wij bij UDI’19 weer van start met het blessurespreekuur. LET OP: WEL VOORAF INSCHRIJVEN.

Dan is sportfysiotherapeut is Thijs Schamp aanwezig, hij draait wekelijks het maandagavond spreekuur en is voortaan het aanspreekpunt rondom het spreekuur.  

De vereniging UDI’19/CSU neemt haar functie en verantwoordelijkheid uiterst serieus. Zo hebben we op een aantal teams verzorgers en bij ons vaandelteam zelfs een fysiotherapeut.

Het is helaas niet mogelijk om dit voor alle teams te organiseren maar we nemen de gezondheid van onze leden niet graag te licht op.

Mede door veranderingen in het zorgstelsel komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij jeugdspelers. Als UDI’19 willen we al onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen.

Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden van dit spreekuur;

Maak een afspraak bij UDI'19 Zorgt

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.