ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI’19/CSU op jacht naar driepunter bij Moerse Boys

Senioren - UDI-1

Nadat Moerse Boys in het seizoen 2018-2019 via de nacompetitie promotie afdwong naar de Hoofdklasse, zijn zij in het voorbije seizoen misschien wel voor klassenbehoud gered door de “gong” ?

 

 

Door: Fons Boekelder

Moerse Boys

Wordt het tweede seizoen voor Moerse Boys lastiger dan het eerste? Dat zijn teksten die je op straat en op de voetbalvelden hoort, maar is het eigenlijk wel waar? Wat dat betreft is er slecht nieuws voor Moerse Boys. Ploegen die voor het tweede jaar in de  Hoofdklasse spelen, eindigen vaak als dertiende of veertiende plek of daaronder. Na het stop zetten van de competitie begin maart jl. eindigde de ploeg van trainer Jurgen Arnouts met achttien punten uit twintig wedstrijden op een veertiende plaats dat nacompetitie zou betekenen voor klassenbehoud. Het waren slechts twee punten meer dan plek vijftien dat rechtstreekse degradatie zou betekenen. Misschien bracht de “gong” wel redding voor Moerse Boys, we zullen het nooit weten. 

De ploeg uit Klein-Zundert oefende in de voorbereiding o.a. tegen Madese Boys en daar kwam men niet verder dan een 4-1 nederlaag. Tegen IFC, competitiegenoot in de Hoofdklasse B, eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Zondag jl. opende Moerse Boys het seizoen met een uitwedstrijd tegen Juliana’31 in Malden. Vorig seizoen waren de gastheren met 3-0 te sterk. Ook deze keer verloren de gasten in Malden met 3-1. Na deze nederlaag zullen de gastheren voor eigen publiek alles in het werk zetten om een goed resultaat te bewerkstelligen.

UDI’19/CSU

Na een goede voorbereiding waar aardige resultaten werden behaald, begonnen de Udenaren zeer teleurstellend aan het nieuwe seizoen tegen AWC uit Wijchen, die met een 0-3 overwinning huiswaarts keerden. Zondag dan de uitwedstrijd naar Klein-Zundert waar de plaatselijke favoriet Moerse Boys als tegenstander wacht. Het vorige seizoen werd er door de “tricolores” op 1 maart jl. een 0-3 zege geboekt. De gastheren konden het tot de rust nog enigszins bijbenen, maar na rust liepen de “tricolores” eenvoudig uit naar een verdiende overwinning.

Trainer Lodewijk de Kruijf sprak na afloop van de  wedstrijd tegen AWC  over een “klap met de hamer”. Hopelijk zijn de spelers de “klap met de hamer” te boven gekomen en kunnen zij zorgen dat zondag de punten mee naar Uden worden genomen.

 

Let op!!! De uitwedstrijd naar Moerse Boys mag en kan door maximaal twintig geregistreerde bezoekers van UDI’19/CSU bezocht worden. Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd gaan kijken meld u dan aan via accommodatie@udi19.nl Niet geregistreerde supporters zal de toegang tot sportpark “Akkermolen” geweigerd worden.  Aanmelden kan tot donderdagavond 21.00 uur. UDI’19/CSU hanteert de formule, wie het eerst komt, het eerst maalt.

U kunt de navigatie instellen op Sportpark De Akkermolen, Akkermolenweg 11 Zundert (95 km.)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.