ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI’19/CSU treft in OJC Rosmalen zware dobber

Senioren - UDI-1

OJC is ontstaan door een fusie in 1947 tussen de vereniging ODI (Ontspanning Door Inspanning, opgericht in 1910) uit Rosmalen en voetbalvereniging Juliana uit het naastgelegen Hintham, opgericht in 1917. De afkorting komt van: ODI-JULIANA-COMBINATIE.


Door Fons Boekelder

OJC Rosmalen

OJC Rosmalen promoveerde in het seizoen 2013-2014 met een kampioenschap naar de Topklasse. In 2016 werd die naam gewijzigd in 3e Divisie, waarin UDI’19/CSU in dat jaar ook een seizoen speelde. In het seizoen 2018-2019 degradeerde het ambitieuze OJC Rosmalen uit de 3e Divisie naar de Hoofdklasse B. De ploeg wordt voor het tweede seizoen getraind door Willem Leushuis. In zijn eerste seizoen eindigde zijn ploeg, na het stilleggen van de competitie wegens Covid-19, op een zevende plaats met dertig punten uit twintig wedstrijden. Zondag jl. kwam de ploeg uit Rosmalen tegen AWC in Wijchen  niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. In dit nog prille seizoen bezet het team na vier wedstrijden plaats  tien op de standenlijst met vijf punten.

UDI'19/CSU

UDI’19/CSU speelden op 27 september jl. de laatste competitiewedstrijd in het Limburgse Nuth tegen Minor. De Udenaren bezetten momenteel uit vier wedstrijden met zes punten plek acht op de standenlijst. Rampzalig is deze stand geenszins te noemen. Met nog 24 wedstrijden op het programma staat men zeven punten achter op koploper Baronie, daarbij aangetekend dat de ploeg uit Breda een wedstrijd meer gespeeld heeft, is er nog van alles mogelijk. Dat de eerste twee thuiswedstrijden tegen AWC (0-3) en sv Meerssen (1-2) verlies opleverden was een flinke streep door de rekening voor de ploeg van trainer Lodewijk de Kruijf. Dit was niet ingecalculeerd voor aanvang van dit seizoen. De twee uitwedstrijden tegen Moerse Boys (0-2) en Minor (2-3) werden weliswaar verdiend gewonnen.

Persoonlijk heb ik de ploeg van trainer Willem Leushuis twee keer aan het werk gezien. Tegen RKSV Nuenen werd in een boeiend duel in Rosmalen met 2-1 gewonnen. Zondag jl. zoals eerder omschreven kwam men niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen AWC. Hoe de echte krachtsverhoudingen onderling zijn is moeilijk te zeggen; zowel OJC Rosmalen als UDI’19/CSU moeten een goed resultaat halen om de aansluiting niet uit het oog te verliezen. Dit kan daarom kan een boeiende wedstrijd worden, helaas zonder publiek.

 

Wilt u toch op de hoogte blijven van de wedstrijd? Uw vaste verslaggever Fons Boekelder is voor DTV ter plaatsen, stem af op:

Frequenties Mfm Brabant

106.0 FM (Uden en omgeving)

ZIGGO

Mfm Brabant is te ontvangen via kanaal 916 (digitaal) en 87.5 Fm (analoog) in de gemeenten Oss, Bernheze en Uden.


KPN, TELFORT, XS4ALL UDEN

Abonnees van KPN, Telfort en XS4ALL ontvangen Mfm via kanaal 1099

 

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.