ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Vacature jeugd selectietrainers seizoen 2021-2022

Algemeen - Jeugd

Binnen de jeugdopleiding van UDI’19 staat het opleiden van onze spelers centraal. Dit gebeurt dagelijks door de geweldige inzet van onze gekwalificeerde trainers.

Sinds 2018 hebben we dan ook de status van KNVB Regionaal opleidingcentrum bereikt.

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de samenstellingen van onze selectieteams voor komend voetbaljaar. Vele trainers zijn inmiddels ook al vastgelegd echter na lang zoeken en rondvragen zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste selectie trainers voor het seizoen 2021-2022.


Het gaat hierbij om de volgende functies:

Trainer-Coach JO11-2

Dit opleidingsteam speelt 1e klasse. Voor dit team dient de kandidaat enige voetbalervaring- en kennis te hebben om zelfstandig het team te laten trainen en voetballen. Uiteraard dient je te beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden en je moet goed met jeugdige spelers om kunnen gaan. Je zal samen met de assistent trainer het team twee keer per week trainen en zaterdag de wedstrijd begeleiden.


Assistent Trainer JO12-1

Dit opleidingsteam speelt in de hoofdklasse. De kandidaat dient te beschikken over goede sociale en contactuele eigenschappen en moet goed met jeugdige spelers om kunnen gaan. Tevens dien je een enthousiaste en pro-actieve instelling te hebben en tevens te beschikken over voetbal technische vaardigheden. Je zal samen met de Hoofd Coach dit team 2x per week trainen en zaterdag de wedstrijd begeleiden.


Assistent Trainer JO13-1

Dit opleidingsteam speelt in de 1e divisie. De kandidaat dient te beschikken over goede sociale en contactuele vaardigheden en moet goed met jeugdige spelers om kunnen gaan. Tevens dien je een enthousiaste en pro-actieve instelling te hebben en dien je te beschikken over voetbal technische vaardigheden. Je zal samen met de Hoofd Coach dit team 3x per week trainen en zaterdag de wedstrijd begeleiden.

 

Gegadigden dienen contact op te nemen met Harry Blokhuis, Hoofd Opleidingen, hjo@udi19.nl .

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.