ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Aanmelden nieuwe JVTC-cursus

Jeugd

Na een succesvolle trainerscursus in het najaar biedt UDI’19/CSU ook in het voorjaar een gratis trainerscursus aan voor beginnende trainers. Deze Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) cursus is gericht op het pupillenvoetbal en is met name bedoeld voor de trainers van de Kidsclub en onze O8/O9-teams

De focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces. De structuur van voetballen komt aan bod, evenals de drie werkgebieden van een trainer/coach: de teambegeleiding, de coaching tijdens wedstrijden en het maken van een training.

De 4 cursusavonden (18.15 uur tot uiterlijk 21.15 uur) zijn:

  • woensdag 9 februari
  • woensdag 23 februari
  • woensdag 9 maart
  • woensdag 23 maart (afsluitingsavond)

Elke avond bestaat uit praktijk en theorie. Tijdens het praktijkgedeelte gaan we aan de slag met een oefengroep en tijdens het theoriegedeelte is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Er zullen ook enkele huiswerk-opdrachten moeten worden uitgevoerd.

Bij goed resultaat volgt er een certificaat vanuit de KNVB. Je hebt dan een stevige basis te pakken om aan de slag te gaan als trainer. Docent van de cursus is Technisch Coördinator Otto Verheijen. Hij is ook docent bij de KNVB.

UDI’19 wil graag verenigingsbreed opleiden en is dankbaar voor iedereen die in zichzelf wil investeren om onze jeugd nog beter te leren voetballen. Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl

Aanmelden kan tot en met zaterdag 29 januari 2022. Er zijn 14 plekken beschikbaar!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.