ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Afscheidswedstrijd voor voormalig sterkhouder Nick van Dijk

Algemeen - UDI-1

Naast Sam Wassenberg neemt nog een speler zaterdag a.s. afscheid. Na bijna tien seizoenen in het vaandelteam van UDI’19/CSU gespeeld te hebben krijgt ook Nick van Dijk zijn verdiende afscheidswedstrijd en ook dit gebeurt in de wedstrijd zaterdag a.s. tegen Willem II.

Zijn voetbalcarrière begon hij bij UDI’19/CSU en op jonge leeftijd werd hij gescout door PSV Eindhoven. In het seizoen 2002/2003 maakte hij de overstap naar Eindhoven waar hij debuteerde in de E-1 en zijn hele jeugdopleiding daar volgde.

De nu 29 jarige verdediger is al sinds 2011 speler van het eerste elftal van de “Tricolores” en was een vaste waarde en vaak een rots in de branding in de UDI-verdediging. Nick deed in 2021 een stapje terug vanwege zijn blessuregevoeligheid en gaat hij nu voetballen met zijn vrienden in een lager elftal bij UDI’19/CSU.

Ook Nick staat zaterdag 2 juli samen met Sam nog een keer op het veld met spelers waarmee hij één seizoen geleden nog in UDI-1 speelde en zoveel succes en plezier heeft beleefd.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dhr. Luc Baars.

Entreeprijzen:

Tribune (beperkt beschikbaar) € 12,50

Staanplaatsen € 5,-

Koop je ticket

De online kaartverkoop loopt via de ticketshop van Willem II. Bij binnenkomst worden de kaarten gescand. Mochten er nog kaarten (max. 2600 tickets) zijn dan is er ook de mogelijkheid om zaterdag aan de kassa kaarten te kopen.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.