ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

De jeugd heeft genoten van het jeugdkamp!

Jeugd

UDI’19/CSU stond afgelopen weekend in het teken van  plezier en spel voor  de kinderen van onze O8 t/m O11 teams in de 35e editie van het Weekendkamp. Nog wel in alternatieve vorm, zonder overnachting, maar een mooie afsluiting van het seizoen geheel verzorgd door UDI’19/CSU!

De jeugd heeft genoten van het jeugdkamp!

Zaterdag startten we met O8 en O9 waar ruim 100 kinderen en hun begeleiders ontvangen werden. Op zondag waren de O10 en O11 teams aan de beurt. Voor iedereen stond een bidon klaar en voor de begeleiders waren UDI’19 petjes beschikbaar.Daan van Voetbaloa legde de spellen centraal uit die met gejuich ontvangen werden. Maar liefst 3 area’s waren opgebouwd: 1 area met natuurlijk een mini voetbaltoernooi, een area met techniek spellen zoals een snelheidsmeter en fifa skill games. En de laatste area bestond uit allerlei gave spellen zoals het levend tafelvoetbalspel en een groot dartbord waar de kinderen voetballen op mochten schieten. In de pauzes werd door het horeca team van UDI’19 gezorgd voor drinken, broodjes en iets lekkers.  De kinderen waren enthousiast  en volop bezig de hele dag en ook leiders lieten hun skills zien of deden mee met lasergamen.

De jeugd heeft genoten van het jeugdkamp!

Na een dag met prachtig weer, erg warm zelfs op sommige momenten, gingen de kinderen moe maar voldaan met een medaille en wat lekkers naar huis.

Dankzij de hulp van Voetbaloa en alle vrijwilligers van UDI’19 (organisatie, EHBO, horeca, materialen, team begeleiders en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen) hebben we een mooi weekend kunnen volbrengen. Bedankt allemaal en hopelijk volgend jaar naar een editie met overnachting!

Mocht je het leuk vinden om het Weekendkamp mee te begeleiden en/of organiseren volgend jaar, laat het dan weten door te mailen naar oa@udi19.nl 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.