ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

G-teams UDI’19 beleven toptijd op Special Olympics 2022

G-voetbal

Een openingsceremonie waar het Koninklijk Huis bij was, een feestavond, twee dagen vol spannende wedstrijden op het voetbalveld en vooral erg veel gezelligheid: zo beleefden de G1 en G2 van UDI’19 afgelopen weekend de Special Olympics in Twente. Van vrijdag tot en met zondag waren zij met elkaar op pad in het Oosten, wat nooit mogelijk had kunnen zijn zonder allerlei lieve mensen en bedrijven die ons feest compleet maakten. Onze dank daarvoor is dan ook onwijs groot.

G-teams UDI’19 beleven toptijd op Special Olympics 2022

Al bij het vertrek op vrijdagochtend begon het feest al, toen sponsor Brownies en Downies Uden mooie jassen aan de begeleiding schonk en aan elke voetballer een B&D-bidon met een lekkere snoepzak eraan. Daarna wachtte de lange rit naar Twente in drie taxibusjes, die betaald konden worden doordat Workpol en Brownies en Downies onze kavels kochten tijdens de UDI’19-Paasveiling. Eenmaal aangekomen in Twente, smikkelden we van de heerlijke Turkse broodjes die de moeder van onze Burak had gemaakt.

G-teams UDI’19 beleven toptijd op Special Olympics 2022

Na het doen van allerlei leuke gezondheidtestjes en een mooie openingsceremonie op vrijdagavond, begon het toernooi op zaterdag echt. De dag begon met een VIP-ontbijt waar de spelers van het Nederlands Elftal jaloers op zouden zijn. Er waren allerlei soorten broodjes, Twents suikerbrood, beschuiten, crackers en heerlijk beleg. Dat werd geschonken door bakker Oonk uit Enschede en Hengelo. Daarna wachtten de voetbalwedstrijden, die door beide G-teams met veel inzet werden gespeeld.

Voetballen maakte hongerig, en dus haalden de spelers en begeleiding zaterdagavond een lekkere vette hap. Dit werd geschonken door de Supportersclub van UDI’19. Zo kreeg iedereen weer voldoende energie om uit zijn bol te gaan op de muziek van Jannes en de Twentse Toppers tijdens de feestavond.

Ook op zondag werd er weer smakelijk ontbeten met de broodjes van Oonk. Daarna werd er moedig gestreden om de medailles. De G1 behaalde na een hele spannende strijd tegen de Alphense Boys de derde plek en dus een bronzen medaille. De G2 maakte het mooiste doelpunt van het hele toernooi en bereikte de vijfde plek. Moe maar voldaan begonnen we aan de terugreis. Eenmaal aangekomen in Uden was er van die moeheid echter niets meer te zien. Onze andere sponsor ’t Stulpke zorgde namelijk voor een heldenonthaal! Met We are the Champions van Queen werden alle voetballers door een vol terras met luid applaus en gejuich onthaald. Hier werd dit fantastische weekend met een drankje en hapje afgesloten.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van dit mooie weekend: onwijs bedankt!

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.