ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Geslaagd Easter Open 2022

Algemeen

Na een periode van afwezigheid kon dit jaar het internationale jeugdvoetbaltoernooi Easter Open weer doorgaan! En hoe: met prachtig weer en veel teams uit Denemarken, Engeland, Duitsland, Nederland en zelfs uit Jamaica hebben we 2 fantastische voetbaldagen gehad. 

Zaterdag vonden de poule wedstrijden plaats. De resultaten van die dag bepaalden de wedstrijden op zondag: op deze dag werden de kruisfinales gespeeld.

Bij UDI'19/CSU werden op zondag alle finales in de leeftijdscategorieën van O12 en O15 gespeeld, en spannend was het tot aan de laatste secondes.

De finale bij O15 moest zelfs beslist worden met strafschoppen, waar uiteindelijk Alemania Aachen de winnaar werd. Bij O12 bleek het team van Alverna het sterkst. Gefeliciteerd!

We mogen terug kijken op een geslaagd voetbalweekend waar sportieve, fanatieke wedstrijden gespeeld werden. Door onze vrijwilligers werd alles in goede banen geleid en in het clubhuis en buiten kon men genieten van een hapje en een drankje. Bedankt allemaal en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.