ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Hoofdtrainer TOP Oss bereidt G-voetballers van UDI’19 voor op het nieuwe seizoen

G-voetbal

Normaal gesproken vindt op de eerste woensdag van augustus de Coaches-Betaald-Voetbal-Dag plaats. Dan mogen er twee G-voetballers van elke vereniging in Nederland naar Barendrecht om een toernooi te voetballen waarbij de coaches uit het betaald voetbal de trainers zijn. 

Hoofdtrainer TOP Oss bereidt G-voetballers van UDI’19 voor op het nieuwe seizoen

Vanwege de coronamaatregelen werd dit ook dit jaar afgelast, maar nu gingen de CBV on tour. Bob Peeters, de hoofdtrainer van TOP Oss kwam naar UDI’19. Daar kreeg hij een enthousiaste groep voetballers voor zijn neus. Tijdens de kennismaking bleek dat de G-voetballers zich goed hadden voorbereid. Ze konden vertellen dat Bob, een Belg, ook in Nederland bij Roda JC en Vitesse heeft gevoetbald.

Op het trainingsveld liet Thom zien dat de G-voetballers zelf een prima warming-up kunnen doen. Zo kon Bob de oefeningen vast klaar zetten. Bob begreep heel goed dat de G-voetballers na vorig seizoen “balhonger” hebben. Hij gaf een oefening met veel dribbelen in een klein vierkant. Daarop bedacht hij wat variaties en gaf hij iedere speler een tip. Een oefening met “afronden op de goal” mag nooit ontbreken. De G-voetballers speelden de bal in op Bob en die gaf ze de bal op maat terug. De keepers Bernd en Tim (voor deze gelegenheid) lieten zien wat zij allemaal kunnen. Bob zag al snel dat de G-voetballers wel wat meer konden en gaf bij het volgende rondje een moeilijkere bal!

Hoofdtrainer TOP Oss bereidt G-voetballers van UDI’19 voor op het nieuwe seizoen

Geen training gaat voorbij zonder partijtje, dus ook nu werden er teams geformeerd. De G-voetballers lieten zien dat het sterke punt van UDI’19 vooral het overspelen en samenwerken is. De enthousiaste aanmoedigingen van Bob en de tactische tips die hij gaf zorgden ervoor dat het publiek getrakteerd werd op een heerlijk “wedstrijdje”. Als afsluiter mochten de G-voetballers in tweetallen  proberen om bij Bob, als keeper, te scoren!

Bob bleek danig onder de indruk van de kwaliteiten van de voetballers en van de sfeer binnen het team. De G-voetballers gaven aan dat ze een hele fijne training hebben gehad en veel hadden geleerd. Bob kreeg als compliment dat hij heel duidelijk en vriendelijk zegt wat de bedoeling is. Daarmee moet het toch ook goed komen bij TOP Oss!

Bob had voor alle G-voetballers nog een leuke goodiebag van de KNVB. De G-voetballers bedankte Bob met de lekkerste Brownies van heel Uden!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.