ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: Ad Tiebosch

Algemeen

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons zeer gewaardeerd erelid en PR-commissielid AD TIEBOSCH.

Onlangs verscheen op verzoek van Ad zijn afscheidsbrief op onze site, om zijn dankwoord uit te spreken richting alle UDI-leden die hem het vertrouwen hebben geschonken zijn taak uit te oefenen. Helaas is Ad afgelopen vrijdag 6 augustus na een kort ziekbed op 81-jarige leeftijd overleden.

Ad was 32 jaar lid van de PR-commissie. In die tijd heeft hij 12 jaar in het Algemeen Bestuur gezeten met de taak PR & Communicatie. Na zijn terugtreden als bestuurslid was hij nog altijd dagelijks in de weer met PR-werkzaamheden. Zo verzorgde hij o.a. het UDI-nieuws, de publicaties op teletekst en later op de website. Commissieleden konden altijd bij hem terecht voor printwerk en ook verzorgde hij allerlei hand- en spandiensten voor zowel het bestuur als diverse commissies.

In 2002 werd Ad benoemd tot Lid van Verdienste. In 2013 ontving hij het Erelidmaatschap van onze vereniging. Niet alleen voor onze vereniging was Ad actief, hij was ook lid van rksv Volkel. Daar werd hij in 1987 ook benoemd tot Erelid. Tijdens het jubileumweekend van UDI’19 in 2019 ontving Ad voor al zijn werkzaamheden de zilveren KNVB- waarderingsspeld.

Zijn correctheid en nauwkeurigheid zal menig UDI-lid bijblijven. We gaan hem missen als vrijwilliger en als mens in de UDI-familie.

Ad Tiebosch, dank voor alles wat je voor de vereniging hebt betekend;
“RUST ZACHT!”

Wij wensen zijn vrouw Jozefien, zijn kinderen en kleinkinderen, veel sterkte toe in deze, voor hen, zo moeilijke dagen.

Bestuur, PR-commissie en leden UDI’19/CSU

 

Afscheidsdienst

De afscheidsdienst voor Ad Tiebosch zal worden gehouden op vrijdag 13 augustus 2021 om 10.30 uur. U kunt de afscheidsdienst live volgen via www.parochiesintpetrus.nl. Ga naar: actueel - kerkomroep - livestream Uden - datum en tijdstip viering.

In Memoriam: Ad Tiebosch
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.