ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

In memoriam: Antoon Verbakel

Algemeen

Afgelopen zondag, 8 mei, overleed Antoon Verbakel. Antoon was een van onze oudste leden. Hij mocht de respectabele leeftijd van 91 jaar bereiken. Maar liefst 61 jaar was hij lid van onze vereniging. 

Toen Antoon zich in 1961 aanmeldde bij onze vereniging kwam hij als back in het eerste elftal terecht. Na zijn periode in het eerste bleef Antoon nog vele jaren voetballen in lagere teams en bij de veteranen.

Niet alleen als voetballer maakte hij zich verdienstelijk voor onze vereniging, maar ook als secretaris, jeugdvoorzitter en als lid van de kascommissie. Naast zijn werkzaamheden voor UDI’19 besteedde Antoon veel tijd aan de “Stichting Oorlogskerkhof Uden”. In 2020 werd hij benoemd tot ere-voorzitter van die stichting. In het kader van dat werk heeft hij ook enkele boeken  geschreven.

Antoon werd in 2001 voor al zijn verdiensten benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en in 2015 riep Carnavalsstichting De Knoerissen hem uit tot “verdienstelijk Udenaar”. 

UDI’19/CSU wenst de kinderen en kleinkinderen van Antoon veel sterkte toe bij het verlies van deze, voor hen, zo bijzondere man.

De uitvaart van Antoon heeft vrijdag 13 mei plaats gevonden

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.