ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In memoriam: Tonny van de Burgt

- Algemeen

Langs deze weg willen we laten weten dat onze lieve man, vader, opa en vriend Tonny van de Burgt op 79-jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Complicaties na besmetting met Covid19 zijn hem helaas fataal geworden.

Tonny is voor veel UDI-naren een goede bekende. Samen met zijn vrouw Francien heeft hij 22 jaar de kantine van UDI’19 beheerd. Dit waren voor hem, maar ook voor ons als gezin, hele mooie jaren  waar we veel goede herinneringen aan hebben. In zijn jongere jaren is Tonny actief geweest als voetballer en ook als bestuurder heeft hij zijn sporen bij de vereniging verdient. Tonny is meer dan 10 jaar secretaris geweest van het bestuur van UDI’19.

Tonny is bijna 50 jaar lid geweest van UDI’19. Hij is UDI’19 altijd blijven volgen en hij bleef graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging. September jongstleden heeft hij nog een mooi feest mee mogen maken waarbij het jubileum “50 jaar kantinebeheer familie van de Burgt” werd gevierd.

Namens ons gehele gezin,

Mark & Marie-Louise
Inge & Richard

Tonny van de Burgt, dank voor alles wat je voor de vereniging hebt betekend;
“RUST ZACHT!”

Wij wensen zijn vrouw Francien, partner Wilma, zijn kinderen en kleinkinderen, veel sterkte toe in deze, voor hen, moeilijke dagen.

Bestuur UDI’19/CSU

 


 

Livestream

De familie nodigt U uit voor het bijwonen van de afscheidsdienst via een livestream op donderdag 30 december om 11.00 uur. U kunt de livestream volgen via www.metliefdeterugkijken.nl/tonnyvandeburgt

 


Bekijk kaart Tonny van de Burgt

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.