ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9

Jaouad Chraou helpt UDI'19 aan zege in Rosmalen

In de hoofdklasse heeft UDI'19 zaterdag een overwinning geboekt. Dankzij twee treffers van Jaouad Chraou werd OJC Rosmalen op eigen veld opzij gezet: 1-2.

(Bron:Dtv Uden)

De Udenaren namen na twintig minuten de leiding. Een voorzet van Dick Smits kwam na wat flipperkastvoetbal voor de voeten van Chraou die niet faalde: 0-1.

Na rust ging OJC op jacht naar de gelijkmaker en die viel snel via Kevin Brands. UDI'19 liet de koppen niet hangen en kwam ruim vijf minuten later op een nieuwe voorsprong. Chraou maakte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd.

Door de overwinning gaat UDI'19 de Rosmalenaren op de ranglijst voorbij en sluit aan bij de top vier. UDI'19 heeft nu tien punten uit zes wedstrijden, OJC heeft in vijf wedstrijden negen punten bij elkaar gesprokkeld.