ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

JVTC cursus afgerond!

Jeugd

Afgelopen maandag 15 november is de Jeugdvoetbal Trainer-Coach Cursus (JVTC) afgerond die in september bij UDI’19/CSU is gestart. Veertien enthousiaste deelnemers hebben gedurende 4 cursusavonden theorie en praktijk gehad.

Docent Eric van Gogh heeft de nodige tips gegeven om een goede training neer te zetten en te komen tot individuele aandacht voor elke voetballer. Ook is aandacht besteed aan het neerzetten van structuur bij de begeleiding. Tussendoor hebben de cursisten diverse huiswerkopdrachten uitgevoerd. Dit alles met goed resultaat. Iedereen is geslaagd, van harte proficiat!

JVTC cursus afgerond!

De geslaagden: Barry v. Hees (08-1), Bjorn v.d. Beeten (08-2), Mark v. Ballegooij (08-3), Eric v. Horssen (08-4), Maurice Nijenhuis (08-4), Christian Brander (08-4), Mark v. Hoff (08-5), Joost Vos (08-6), Joost Kreijtz (09-3), Ravin Bansraj (O10-2), Jeroen Gijsbers (O10-5), Roel Geelen (O10-5), Chris Hurkens (O10-5) en Paul Veraa (O16-2). Ravin en Joost Vos ontbreken op de foto.

Eric van Gogh, eigenaar van Voetbalschool Uden, had voor de laatste bijeenkomst diverse materialen meegenomen om een voorbeeldtraining te geven. Met de enthousiaste begeleiding van diverse trainers van zijn Voetbalschool konden vier oefengroepen een leuke training afwerken. De 08-1, 08-4, 09-3 en 010-5 maakten enthousiast gebruikt van onder andere de smartgoals.

JVTC cursus afgerond!

Naderhand vond er in de bestuurskamer een officieel gedeelte plaats. Hoofd Jeugd Opleidingen Harry Blokhuis was blij dat de club er weer veel enthousiaste trainers bij heeft gekregen. Eric van Gogh sprak over een fijne groep en roemde de inzet van eenieder.

UDI’19 bedankt Eric van Gogh en Otto Verheijen voor het doceren van de cursus en wenst alle geslaagde trainers veel succes met hun trainerscarrière. Als u ook interesse heeft in het volgen van deze JVTC cursus: volg dan de berichtgeving op de UDI-site, in het voorjaar start een nieuwe cyclus.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.