ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zeer gewaardeerde sponsor, of wellicht toekomstig sponsor van UDI’19/CSU.

De situatie van het coronavirus heeft ook op het afgelopen voetbalseizoen veel impact gehad. We hebben helaas geen wedstrijden kunnen spelen en zijn daarom beperkt geweest bij onze mooie vereniging. Inmiddels zijn we bij UDI’9/CSU weer wat positiever en gaan we met veel vertrouwen richting de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op dit moment zijn de teamindelingen bekend waardoor er vraag komt naar nieuwe teamkleding. 

We hebben bij onze sponsor Intersport een afspraak gemaakt over de UDI’19 trainingskleding voor de jeugd. Er worden kledingsets aangeboden tegen een gereduceerd tarief inclusief de uitingen van UDI’19. Communicatie hiervan volgt zo spoedig mogelijk via de trainers en leiders van je team.

Het tricolores shirt voldoet aan een aantal specifieke wensen van UDI’19 zoals een vaste kleurstelling, de breedte van de strepen, de logo’s, maar ook leuke details zoals bijvoorbeeld de tekst ‘’sinds 1919’’, welke is verwerkt in de kraag.

Wij bieden onze huidige sponsoren, maar ook nieuwe ge nteresseerde sponsoren/bedrijven, de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een compleet team van UDI’19 in het nieuw te steken. 

We hechten hierbij aan uniformiteit van ons tenue en we vinden de samenwerking met Intersport en Masita erg belangrijk. Door het bestuur is daarom voorgeschreven dat alle gesponsorde kleding van het merk Masita moet zijn en bij Intersport Superstore Uden besteld moet worden. Dit betreft de volgende items:

  • UDI-shirt, broek en kousen;
  • Trainingspak;
  • Trainingstenue;
  • Sporttassen

Speciaal hiervoor is een ‘’sponsorshirt’’ ontwikkeld waarop uw reclame-uiting prachtig kan worden weergegeven. Een uniek shirt wat speciaal voor UDI’19 wordt geproduceerd. Een leuke bijkomstigheid is dat het indrukken van uw bedrijfsnaam/logo op eenzelfde manier gebeurd als waarmee het shirt is geproduceerd. Hiermee zullen de shirts voor lange tijd de uitstekende kwaliteit van de bedrukking behouden.

Het UDI’19 tricolores shirt wordt speciaal geproduceerd. De productietijd bedraagt tussen de 6 - 8 weken. Ondanks de meer dan ruime voorraad bij Intersport Superstore Uden is door de brede matenrange geen 100% leveringsgraad te garanderen. Dus wilt u er zeker van zijn dat het door u gesponsorde team al vanaf het begin van het nieuwe seizoen compleet in de nieuwe outfit kan schitteren, geef dan uw bestelling zo spoedig mogelijk aan ons door.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees de sponsorbrief

Wilt u meer informatie.
Neem dan contact op met Leon Deijnen , 06-57846769 sponsorcommissie UDI’19/CSU.sponsoring@udi19.nl

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.