ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Mededeling Hoofd Jeugdopleiding

Algemeen

Op dit moment zijn alle teams bezig met de laatste fase van de competitie. Voor alle teams staat er nog genoeg op het spel om voor te strijden. Hopelijk sluiten we het allen af met gewenste resultaat.

Achter de schermen zijn we als OpleidingsTeam (OPT) weer druk doende om de juiste mensen op/in de juiste teams te krijgen. Voor de 1e selectie teams had ik in een voorgaande mededeling de trainers al aangegeven. Ik ben blij dat we nu ook voor de overige opleidingsteams rond zijn met de stafleden.

 

Hoofdtrainer

Assistent-trainer

Stagiaire/assistent

O23 -1

Casper v Vught

Roel Hek

 

JO19-1

Kees van de Griend

Brent Strijbosch

 

JO17-1

Wesley Vogels

Joram Loos

 

JO17-2

Jean-Paul vd Akker

Jordy Lamers

 

JO15-1

Jorg Verhoeven

Mart Beekmans

 

JO14-1

Wietse v Lankveld

Mathijs Verstegen

Niels Gevers

JO13-1

Niels van Kessel

Jeroen van Vuuren

Jesper van Loenen

JO13-2

Daan Geurts van Kessel

Luuk Kuijstermans

Pim Clarijs

JO13-3

Patrick Kremers

Arno Roelofs

 

JO11-1

Levin Flissinger

Joost van Lankvelt

 

JO11-2

Nicole Theunisz

Pedro Gruijtrooy

 

JO11-3

Dave Rieborn

   

 

U ziet dat er enige afwijking is t.a.v. dit seizoen. We beschikken niet meer over een JO12-1 maar daarvoor is de J013-3 terug gekomen. Verder vind u de JO15-2 niet meer terug, we hebben er voor gekozen om daar een recreatief team van te maken. Dit team zal samen met de JO16-1 dicht bij de opleiding staan en als zodanig ook iets meer aandacht krijgen.

Verder maken we ook stappen met het breed opleiden in de O8 en O9. Deze teams krijgen volledige aandacht en worden gelijk behandeld. Zij krijgen tevens hetzelfde aanbod van oefenstof etc. Op deze manier kan iedereen zich volledig ontwikkelen. Dit willen we als het goed bevalt ook doortrekken naar de hogere leeftijdscategorieën.

Op dit moment hebben we de ruwe indeling van de teams klaar en hebben we de komende twee weken om die door te nemen met de huidige en nieuwe trainers van de betrokken teams. Ons streven is om op zaterdag 28 mei de nieuwe selectie indeling bekend te maken zodat we in de maand juni al met de nieuwe teams kunnen werken.

 

Met sportieve groet,

Harry Blokhuis en het voltallige OpleidingsTeam.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.