ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Mededeling Jeugdopleiding UDI’19/CSU

Jeugd

Bijna 2 jaar lang heeft Corona een flinke impact gehad op ons voetballeven. Hopelijk hebben we nu de Corona periode afgesloten en kunnen we doorspelen tot het einde van de competitie. De voorbereiding op de herstart van de competitie is niet zo verlopen zoals het eigenlijk hoort, deze was tekort. Of alle teams en individuele spelers er ook klaar voor zijn zal moeten blijken. Wij hopen in elk geval dat de korte voorbereiding geen extra blessures oplevert.

Inmiddels zijn er weer diverse spelers gescout en uitgenodigd door betaald voetbalorganisaties (BVO’s) en afdelingen van de KNVB. Deze extra trainingen levert meer inspanning op voor deze talenten. Daarnaast missen deze spelers vaak ook de trainingen van het eigen team omdat deze botsen met de trainingen bij de BVO’s en de KNVB. Dit is voor de ontwikkeling van onze eigen teams niet altijd positief. Daarom ook een verzoek aan degene die het aangaat om hier gepast mee om te gaan zodat zowel UDI’19 als de speler er samen beter van worden.

Inmiddels zijn we als Opleidingsteam (OPT) al weer bezig met het komende seizoen en zijn blij dat we voor de hoogste selectieteams in de midden- en bovenbouw weer goede trainers hebben kunnen vinden. Nu Casper van Vugt en Roel van Hek de O23 gaan trainen ontstaat er ruimte om door te schuiven. Wij zijn hier erg blij mee want we leiden immers niet alleen spelers op maar ook onze trainers.

De trainersstaf voor komend seizoen ziet er als volgt uit:

Jo19-1 Hoofdtrainer Kees van Griend Ass. Trainer Brent Strijbosch
Jo17-1 Hoofdtrainer Wesley Vogels Ass. Trainer Joram Loos
Jo15-1 Hoofdtrainer Jorg Verhoeven Ass. Trainer Mart Beekmans
Jo13-1 Hoofdtrainer Niels van Kessel Ass. Trainer Jeroen van Vuuren

Voor de overige selectieteams zijn we druk in onderhandeling en hopen we zo snel mogelijk dat rond te krijgen. Dit is ook weer van groot belang zodat we in een vroegtijdig stadium de meningen van de huidige en nieuwe trainers ook weer kunnen gebruiken bij het samenstellen van de nieuwe teams.

Voorlopig staat deze lopende competitie centraal en wensen we alle teams heel veel succes.

Het Opleidingsteam.

 
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.