ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9
UDI19
CSU

Nicole Theunisz naar PSV

Vrouwen

In navolging van Janne Verbakel en Emma Frijns heeft wederom een speelster van onze vereniging de overstap gemaakt naar PSV.

In het nieuwe seizoen zal Nicole Theunisz de kleuren van de Eindhovense club verdedigen.

Als 10-jarig meisje kwam Nicole vanuit Boekel Sport bij UDI’19 terecht in JO11-1 en heeft zij vervolgens via verschillende selectie teams tot en met JO17-1 de jeugdopleiding bij onze club doorlopen.

Deze mooie sportieve ontwikkeling is in de loop der jaren op de voet gevolgd door PSV en nu is het moment daar om de stap te zetten naar de Eindhovense club alwaar zij in een maatwerk traject komt waarbij ze de tijd zal krijgen om zich nog verder als voetbalster te ontwikkelen.

Hopelijk zien we haar over een tijdje schitteren in het prachtige rood witte shirt.

Toch kruipt het UDI’19-bloed voor Nicole waar het niet gaan kan en was het dan ook onvermijdelijk dat ze actief aan onze club verbonden blijft.

In het nieuwe seizoen zal ze namelijk als assistent trainer fungeren bij JO11-1 om zich op die manier te blijven inzetten voor onze club die zij in haar hart heeft gesloten.

UDI’19/CSU wenst Nicole heel veel succes en plezier bij PSV en hopelijk zien wij haar in de toekomst weer in ons mooie tricolores shirt spelen!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.