ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Nieuwe JVTC-trainers geslaagd!

Jeugd

In de maanden februari en maart heeft UDI’19 voor de tweede keer dit seizoen een JVTC-cursus gegeven. In deze Jeugdvoetbal Trainer-Coach Cursus (JVTC) worden beginnende trainers opgeleid om onze jeugd op een verantwoorde wijze te kunnen trainen en te coachen.

Twaalf enthousiaste trainers zijn deze cursus begonnen en zij zijn ook allen geslaagd. Een erg mooie prestatie. Iedereen van harte proficiat!

Nieuwe JVTC-trainers geslaagd!

De geslaagden: Nicole Theunisz (O11-1), Joost van Lankvelt (O11-3), Dirk v.d. Linden (O8-7), Roy v. Erp, Stefan van Roosmalen, Chantal van Gestel, Patrick de Beer, Dani Ursem, Ivo Ketelaars, Rob van Amstel, Joran v.d. Heuvel en Mathieu van Haandel (allen Kidsclub)

Mooi om te zien dat veel voetbalouders vanuit de Kidsclub deze cursus hebben gevolgd. We hopen dan ook nog lang van deze nieuwe trainers te mogen genieten.

De afsluitende avond vond afgelopen week plaats. De cursisten hadden (als onderdeel van de cursus) een 4x4 toernooi georganiseerd voor de spelers van de WorldCup. Op vier veldjes is er fanatiek gevoetbald en gestreden om de eerste plaats.

Na de prijsuitreiking vond de certificaatuitreiking plaats voor de deelnemers. Docent Otto Verheijen was tevreden over de inzet van eenieder en ook Hoofd Jeugd Opleidingen Harry Blokhuis sprak mooie woorden tegen de aanwezige trainers. De groep was erg begaan met elkaar en er zijn gedurende de cursus mooie voetbalinhoudelijke discussies ontstaan.

UDI’19 bedankt Otto Verheijen voor het begeleiden van de cursisten en wenst alle geslaagde trainers veel succes met hun trainerscarrière.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.