ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Onyx Advocaten treedt toe tot de Businessclub van UDI’19/CSU

Sponsoring

Na afloop van de eerste seizoenswedstrijd van UDI’19/CSU, waarbij Nuenen op een 1-0 nederlaag werd getrakteerd, vonden er in en rondom de bestuurskamer nog enkele bijzondere momenten plaats. Zo werden de aanwezige bestuursleden, sponsoren en businessclubleden getrakteerd op een heerlijke barbecue, waarbij ook de selectiespelers van het vaandelteam niet mochten ontbreken.

Daarnaast werden er ook nieuwe contracten getekend. Namens UDI’19/CSU nam Leon Deijnen, voorzitter van de Sponsorcommissie, de honneurs waar.

De Businessclub van UDI’19/CSU heet Onyx Advocaten van harte welkom
Namens Onyx Advocaten was op deze dag Martijn van Hurne aanwezig. Hij is al vanaf jongs af aan lid van onze mooie voetbalvereniging en is als senior nog altijd actief voor de club. In november 2019 heeft hij zelfs zijn 25-jarige jubileum gevierd bij UDI’19/CSU. Eerder in dat jaar (juli 2019) heeft Martijn van Hurne samen met zijn compagnon Marijn Emonds het advocatenkantoor Onyx Advocaten opgericht.

Nu – alweer ruim twee jaar later – vond hij het een mooi moment om ook iets terug te doen voor de vereniging, waar hij grotendeels is opgegroeid. Na kort contact met Ben Tuithof heeft hij er voor gekozen om lid te worden van de Businessclub en daar heten wij hem van harte welkom!

Ontwikkeling en vooruitgang

Een belangrijke overeenkomst tussen Onyx Advocaten en UDI’19/CSU ziet Martijn van Hurne in de ontwikkeling en vernieuwing, die zij allebei nastreven in hun eigen organisatie.

Doordat hij toebehoorde aan de eerste lichting advocaten uit de nieuwe Beroepsopleiding Advocaten in 2013, omschrijft hij Onyx Advocaten zelf als een kantoor van de nieuwe generatie: “De tijden van de ‘grijze wollen sokken’-advocaten zijn voorbij. We zijn niet alleen advocaat, maar een allesomvattende vertrouwd adviseur.”

Onyx Advocaten is goed bereikbaar, spreekt begrijpelijke taal en maakt heldere afspraken. De lijnen zijn kort, zodat je jezelf snel bij ons op je gemak voelt. De bevestiging hiervan zie je terug in de positieve recensies.

Onyx Advocaten in de praktijk

In de praktijk kenmerkt Onyx Advocaten zich door de expertise in incasso. In standaard incassozaken  wordt er voornamelijk gewerkt op basis van ‘No Cure, No Pay’. Dit betekent dat er in principe geen kosten verbonden zijn aan de werkzaamheden. Deze kosten worden namelijk bij de schuldenaar in rekening gebracht.

Juist voor complexe of betwiste incassozaken kun je ook bij Onyx Advocaten terecht. Als incasso-advocaat hebben wij exclusieve bevoegdheden ten opzichte van reguliere incassobureaus of deurwaarders. Zo mogen wij conservatoir beslag laten leggen of het faillissement van de schuldenaar aanvragen. In dat geval worden er heldere financiële afspraken met je gemaakt, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast is Onyx Advocaten thuis op diverse andere rechtsgebieden, waarmee zij voor het MKB een compleet pakket aanbiedt:

  • contractenrecht (overeenkomsten en algemene voorwaarden);
  • koop- en huurrecht;
  • arbeidsrecht;
  • bouwrecht;
  • procesrecht (beslag / executie);
  • faillissementsrecht / schuldsanering;
  • strafrecht.

Onyx Advocaten is dan ook altijd op zoek naar nieuwe (incasso)partners. De vaste klanten hebben ook recht op extra service. Indien er een juridische kwestie speelt, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen, waarna een eerste kosteloos advies wordt gegeven. Op die manier kunnen de vaste partners vaak direct en snel verder. Onyx Advocaten adviseert proactief en procedeert als het moet.

Bezoek ook eens de website van Onyx Advocaten (www.onyx-advocaten.nl).

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.