ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Samenwerking Wolbert fysio en UDI'19/CSU wederom voor 4 jaar verlengd

Sponsoring

Wolbert Fysio en UDI'19/CSU verlengen hun overeenkomsten "UDI Zorgt", de begeleiding van het eerste elftal en de sponsorovereenkomst met de business club UDI'19. 

Met het doorzetten van deze overeenkomsten zal Wolbert Fysio de komende jaren inzetten op preventie door het houden van het spreekuur op maandagavond, de begeleiding van het eerste elftal en het zich profileren vereniging breed.

Juist door te investeren in bereikbaarheid waardoor alle leden van UDI'19/CSU, jong en oud, prestatief en recreatief te bedienen van goede zorg en preventie zijn we ervan overtuigd dat er mooie uitdagingen liggen. "Samen kijken naar het beste voor de sportende leden van UDI is het liefst wat we doen" volgens Bas Wolbert. Met zijn jarenlange ervaring in de topsport en de ervaringen inmiddels met een team aan fysiotherapeuten, coaches en trainers wat gepokt en gemazeld is in de sport is Wolbert Fysio dé partner die UDI'19/CSU zo graag wenst. Met de kennis die ook in het betaald voetbal en meerdere sporten wordt opgedaan kan UDI profiteren.

"UDI'19/CSU is onze buurman en dat lijkt zo te moeten zijn", onze revaliderende sporters zijj elke vrijdag te vinden op de velden van UDI en is daarmee een verlengstuk van onze dienstverlening. Een mooi voorbeeld van de verregaande samenwerking die is opgebouwd en die wordt voortgezet met nieuwe ambities".

Samenwerking Wolbert fysio en UDI'19/CSU wederom voor 4 jaar verlengd

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.