ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Suus en Ted Rooijendijk naar Fortuna Sittard

Vrouwen

Wederom zijn 2 speelsters van onze vereniging in het vizier gekomen bij een profclub en hebben zij besloten om hun geluk te gaan beproeven in het profvoetbal.

Tijdens een aantal stagetrainingen bij Fortuna Sittard hebben de zusjes Suus en Ted Rooijendijk de trainers en technische mensen bij Fortuna Sittard weten te overtuigen van hun kwaliteiten en zij zijn dan ook uitgenodigd om in het seizoen 2022-2023 deel uit te maken van het Belofteteam van de nieuwbakken proftak voor vrouwen bij de Limburgse club.

Het Belofteteam van Fortuna Sittard zal instromen in de landelijke competitie van Belofteteams waarin reeds een groot aantal ex-speelsters van onze vereniging hun sporen heeft verdiend.

Als zeer talentvolle speelsters kwamen de zusjes jaren geleden naar onze vereniging en hebben zij zich in die tijd ontwikkeld tot volwaardige speelsters in de teams waarin zij speelden.

Suus kwam in het afgelopen Seizoen uit voor VR1 dat een sterk seizoen in de landelijke eerste klasse heeft gespeeld.

Ted was actief in JO17-2 en nam tevens deel aan het Maatwerk programma van PSV.

Beide speelsters bedanken UDI’19/CSU voor de enorm leuke tijd die zij hier hebben gehad en de mogelijkheden die zij hebben gekregen om zich te ontwikkelen tot de speelsters die zij nu zijn.

UDI’19/CSU wenst Suus en Ted heel veel succes toe bij Fortuna Sittard en hun verdere carrière en hoopt beiden in de toekomst weer als speelsters bij onze vereniging te mogen begroeten.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.