ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Tini van Lanen Wisselcup tenminste voor één jaar geparkeerd op “Parkzicht”

Veteranen

De jongste tak aan de UDI’19/CSU boom is de groep oudste voetballers van onze club het Walking Football team, voetbal voor 55 plussers. Er zijn nu families binnen de club die vier generaties op het veld hebben rondhuppelen!

Door: Fons Boekelder

Vijf jaar geleden werd er door een paar leden geopperd om een Walking Football team in het leven te roepen. Begonnen met 5 á 6 leden en door gegroeid naar zo’n 25 leden die wekelijks op zaterdagmiddag trainen of een wedstrijdje spelen inclusief de 3e helft.

Vanwege het vijf jarige bestaan werd door aannemersbedrijf Tini van Lanen een wisseltrofee beschikbaar gesteld met de naam de Tini van Lanen wisselcup die in het vervolg ieder jaar zal plaats vinden. Volgend jaar is sportpark “Moleneind” aan de Aalstweg in Uden aan de beurt waar de clash zal plaatsvinden.

Voor het eerst traden beide teams gesteund door hun eigen aanhang tegen elkaar op. Na een gezamenlijke warming up werd de aftrap verricht door het oudste Walking Football lid van UDI’19/CSU Rinus Goossens (86). Na een 4-4 ruststand trokken de “tricolores” met een 8-7 einduitslag aan het langste eind en werd zodoende de wisselcup voor een jaar geparkeerd op “Parkzicht”.

Na afloop wedstrijd werd in het clubhuis afscheid genomen van trainer/coach Wim de Goeij (82) die de “oudjes” vijf jaar lang de fijne kneepjes van het Walking Football geprobeerd heeft bij te brengen. De trofee werd uitgereikt door wethouder van sport Ingrid Verkuijlen aan aanvoerder Theo van Gerwen. In het clubhuis bleef het nog lang gezellig met de bekende 3e helft en met de Udense troubadours Niels Swinkels en Jos Willems.


Interesse? Kom gerust op zaterdagmiddag om 17.00 uur een kijkje nemen of neem contact op met Fons Boekelder 06 54272754

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.