ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Trainerscursus startende trainers

Jeugd

UDI’19/CSU biedt een gratis trainerscursus aan voor beginnende trainers. Deze opleiding is bedoeld voor zowel de enthousiaste voetbalvader/moeder als voor een jeugdspeler die het leuk vindt om een jeugdteam te begeleiden.

Deze Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) cursus is gericht op het pupillenvoetbal (O7 t/m O12) en wordt ondersteund door de KNVB. De docent is Eric van Gogh, bekend van o.a. Voetbalschool Uden, en hij zal worden ondersteund door Otto Verheijen.

De focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces. De structuur van voetballen komt aan bod, evenals de drie werkgebieden van een trainer/coach: de teambegeleiding, de coaching tijdens wedstrijden en het komen tot een training met doelstelling en voetbalvormen.  

De 4 cursusavonden (18.15 uur tot uiterlijk 21.15 uur) zijn:

  • Maandag 20 september
  • Maandag 04 oktober
  • Maandag 18 oktober
  • Afsluitingsavond met diploma-uitreiking: datum wordt nog gepland.


Elke avond zal bestaan uit een praktijkgedeelte en een gedeelte theorie. Tijdens het praktijkgedeelte gaan we aan de slag met een oefengroep in de leeftijd van de pupillen. Tijdens het theoriegedeelte is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en om van elkaar te leren. Gedurende de cursus zullen er enkele huiswerk-opdrachten moeten worden uitgevoerd bij (naar voorkeur) het eigen team.

Bij goed resultaat volgt er een certificaat vanuit de KNVB. Je hebt dan een stevige basis te pakken om aan de slag te gaan als trainer. Wij als club zijn zeer dankbaar voor iedereen die in zichzelf wil investeren om onze jeugd nog beter te leren voetballen!

Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl

Aanmelden kan tot en met zaterdag 11 september

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.