ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5

UDI’19/CSU doet goede zaken na winst op Halsteren (2-1)

Algemeen - UDI-1

UDI'19 heeft zondagmiddag een overwinning van 2-1 geboekt op RKSV Halsteren. Daarmee is de UDI club opgeklommen naar een gedeelde tweede plaats.

Halsteren moest al in de derde minuut met tien man verder door een rode kaart voor middenvelder Bouwman. Het overwicht dat UDI hiermee verkreeg leidde in de eerste helft tot de 1-0 door een kopbal van Jaouad Chraou op aangeven van Roald van Hout.

Nadat ook UDI in de tweede helft al snel met tien man kwam te staan door de tweede gele kaart voor aanvoerder Tufan Koca, kwam Halsteren meer aan aanvallen toe en ging op zoek naar de gelijkmaker. Het was uiteindelijk Roald van Hout die met een mooi diagonaal schot in de kruising de wedstrijd in het slot schoot (2-0). Dat Halsteren ver in de blessuretijd nog de aansluitingstreffer noteerde was slechts voor de statistieken.