ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Nog maar enkele nachtjes slapen en dan is het zover…. de derby!
UDI G1 tegen Blauw Geel G1, man wat hebben we er zin in, deze wedstrijd wil je gewoon niet missen.

Ook een wedstrijd die je eigenlijk ook niet wil verliezen. Maar wat we zeker ook willen is een sportieve wedstrijd, want ook daar zijn we erg goed in.

De eerste wedstrijd tegen Blauw Geel G1, uit op 25 september was een krappe, maar zeer verdiende 0-1 overwinning voor UDI. Een zinderende wedstrijd die tot en met de laatste minuut van de blessuretijd spannend was. Flitsende actie’s, schitterende aanvallen over en weer met ballen tegen de lat en de paal en fraaie reddingen van beide keepers.

Iedereen zal dus wel begrijpen dat Blauw Geel liever niet voor niets naar Uden komt en uit is op sportieve revanche, dus het beloofd weer ongekend spannend te worden.
En iedereen kan erbij zijn, want…….. de wedstrijd is nl gratis toegankelijk.
Dus noteer snel tijd datum: Sportpark Parkzicht, zaterdag 13 november  aanvang om 13.00 uur, veld 3.

De VIP-voorverkoop (inclusief consumptiebon) is inmiddels gestopt, maar u kunt dus nog zo binnenwandelen.
Inmiddels wordt er door de G1 fanatiek en stevig getraind. Woensdag is de laatste training voor deze belangrijke wedstrijd. Deze training  zal “besloten” zijn, omdat we willen voorkomen dat onze te volgen tactiek voortijdig uitlekt.

Gaat de G1 aansluiten bij de subtop van de ranglijst, of blijven ze een stabiele middenmoter, we gaan het zien en u kunt daarbij zijn.