UDI verliest van OJC Rosmalen door eigen doelpunt

Algemeen - UDI-1

UDI’19 heeft zondagmiddag in de strijd om de tweede plaats in de hoofdklasse van OJC Rosmalen met 0-1 verloren. Dit door een eigen doelpunt van Willem Tieben in de tweede helft.

UDI kon de goede reeks van 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden vandaag geen vervolg geven tegen OJC Rosmalen.

Na een overwicht van UDI in het eerste half uur van de wedstrijd, ging de strijd daarna min of meer gelijk op tot aan de rust.

In de tweede helft werd het niveau er niet beter op en ging UDI steeds meer in op de provocaties van OJC Rosmalen en haalde daarmee zichzelf uit de wedstrijd.

OJC kwam halverwege de tweede helft vervolgens op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van UDI-verdediger Tieben die een vrije trap van OJC in eigen doel kopte. Dit was tevens de eindstand.