ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI’19-Lid Ton van Vuuren benoemd tot Ridder

Algemeen

De dag voor Koningsdag staat traditiegetrouw in het teken van de uitreiking van de ‘lintjes’. Tijdens een plechtigheid in theater Markant Uden is Ton van Vuuren door Burgemeester Rüpp op 26 april 2022 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De waardering voor het vrijwilligerswerk van Ton is groot. Binnen UDI’19 is Ton in 1994 uitgeroepen tot ‘Lid van Verdienste’. Hij is jarenlang wedstrijdsecretaris geweest van de jeugdafdeling en daarnaast was hij onder andere jeugdleider, grensrechter, medewerker bij toernooien en ledenadministrateur. 

UDI’19-Lid Ton van Vuuren benoemd tot Ridder

Op een gegeven moment heeft Ton de overstap gemaakt naar de KNVB. Tot op de dag van vandaag is hij betrokken bij de organisatie van het jeugdvoetbal in de gehele regio. Ton organiseert de competitie-indelingen, het bekervoetbal, het schoolvoetbal en het winterzaalvoetbal. In 2012 is hij vanwege die verdienste dan ook onderscheiden met de Gouden KNVB-waarderingsspeld.

En nu dus een Koninklijke onderscheiding. Vele mensen kennen de naam Ton van Vuuren. En wij kunnen dan ook zeggen dat wij de onderscheiding meer dan terecht vinden. Namens de gehele vereniging feliciteren wij Ton van Vuuren daarom met deze benoeming. Een mooie erkenning voor de vele, vele uren inzet die Ton belangeloos heeft besteed aan het voetbal.

Ton, van harte proficiat!!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.