ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 onderuit tegen SV Orion (2-4)

UDI-1

UDI’19 dreigt af te glijden in de Hoofdklasse na de tweede thuisnederlaag op rij. De Udenaren waren niet opgewassen tegen SV Orion: 2-4.

(Bron: Kliknieuws)

UDI schoot uit de startblokken en kwam via Roald van Hout al na twee minuten op voorsprong. Het Udense publiek ging er eens goed voor zitten, mag de verwachtingen veranderden al snel in teleurstelling. Tijn Jellema en Mick Alberts zorgden er voor dat het na een kwartiertje spelen al 1-2 was. UDI herpakte zich en knokte zich ook naast Orion. Opnieuw Van Hout vond vlak voor rust het doel. 2-2 werd echter niet de ruststand, want direct vanaf de aftrap maakte Marvin Thomasia al de 2-3.

Lastige weken
In de tweede helft probeerde UDI het wel, maar Orion was slagvaardiger dan de thuisploeg en opnieuw Alberts maakte al snel 2-4. Die klap kwam de formatie van coach Lodewijk de Kruif niet meer te boven.
Door het verlies zakt UDI verder op de ranglijst en moet het vrezen dat het niet in korte tijd verder gaat afglijden met wedstrijden tegen de volledige top-4 op komst: OJC, Halsteren, Silvolde en Baronie.