ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

UDI’19 slaat dubbelslag in Nuenen dankzij Gijs Toonen en Ralph Vos

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU heeft woensdagavond een reuzenstap richting een eindklassering bij de eerste vier in de hoofdklasse gezet door RKSV Nuenen met 1-2 te verslaan. Gijs Toonen en Ralph Vos waren na afloop de gevierde spelers aan de kant van UDI’19.

(Bron: Kliknieuws. Foto's UDI'19/CSU)

UDI’19 slaat dubbelslag in Nuenen dankzij Gijs Toonen en Ralph Vos

UDI’19/CSU maakte in Nuenen, dat bij winst de Udenaren tot op één punt zouden hebben genaderd, een 1-0 achterstand ongedaan. Nadat Matt Bolhuis halverwege het eerste bedrijf de openingstreffer had genoteerd, maakte Gijs Toonen gelijk. Na een dik uur spelen vond Gijs Toonen opnieuw het net: 1-2.

UDI’19 slaat dubbelslag in Nuenen dankzij Gijs Toonen en Ralph Vos

Ralph Vos stopt penalty
Toch leek het duel in een gelijkspel te gaan eindigen, omdat Nuenen vlak voor tijd een penalty kreeg. Die werd echter gestopt door Ralph Vos, waardoor UDI’19/CSU drie punten mocht bijschrijven en opklom naar de derde plaats in de Hoofdklasse B. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif heeft een eindklassering bij de beste vier nodig voor deelname aan de nacompetitie.
De Udense equipe speelt op zondag 29 mei nog uit tegen Longa’30; de week erop is Juliana’31 op sportpark Parkzicht de tegenstander.

Stand Hoofdklasse B (aan kop):
1. Baronie 23-54 (P)
2. OJC Rosmalen 23-46 (-2)
3. UDI’19/CSU 24-43
4. Orion 23-41
5. Halsteren 23-38
6. Nuenen 23-36

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.