ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

UDI'19 speelt gelijk tegen koploper Baronie

UDI-1

UDI’19/CSU heeft een meer dan verdiend punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen koploper Baronie. De Udenaren, zonder enkele sterkhouders, deden zichzelf met 1-1 tekort tegen de bijna-kampioen van de hoofdklasse.

(Bron: Kliknieuws. Foto's: UDI'19/CSU)

UDI'19 speelt gelijk tegen koploper Baronie

Trainer Lodewijk de Kruif kon tegen Baronie opnieuw niet beschikken over de lichtgeblesseerden Dennis Janssen en Roald van Hout. Toch was de gehavende thuisploeg vanaf het eerste fluitsignaal bij de les. De aanvallers van Baronie, dat bij winst op Parkzicht en verlies van OJC bij Moerse Boys kampioen zou zijn, werden redelijk gemakkelijk opgevangen, terwijl in de omschakeling UDI regelmatig gevaarlijk voor het doel van Mitchel Butselaar kwam. Dick Smits had zelfs de 1-0 op de voet, maar hij zag alleen voor de goalie zijn inzet op de paal uiteenspatten. De eerste tegenaanval daarna leidde meteen tot de openingsgoal voor de gastclub. Noël de Graauw frommelde de bal wat gelukkig achter Ralph Vos. UDI was daarna even de weg kwijt, maar Bob Melis en Jens Wirix van Baronie kwamen niet tot scoren.

UDI'19 speelt gelijk tegen koploper Baronie

Beter UDI’19 verdient meer

In de tweede helft gooide UDI'19/CSU de schroom van zich af en leek na een uur spelen op gelijke hoogte te komen toen Simon Cuppen de Bredase doelman kansloos liet, maar (opnieuw) de paal Udens succes in de weg stond. De terechte gelijkmaker viel niet veel later alsnog: Jeroen van Schoonhoven vond een gaatje en schoot de bal snoeihard achter Mitchel Butselaar. Het was ook hem te danken dat UDI niet als winnaar van het veld stapte. Eerst tilde hij een schot van Tufan Koca over de lat en in blessuretijd tikte hij een kopbal van Van Schoonhoven heel knap uit de benedenhoek.
Het puntje bleek na afloop ook nog eens van belangrijke waarde in de strijd om nacompetitievoetbal. 

Onderstaande foto: Team van de maand.

Team van de maand
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.