ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5

UDI’19 wint in matige wedstrijd toch ruim van hekkensluiter Minor

UDI'19/CSU blijft zicht houden op een plek in de nacompetitie. Ondanks dat de Udenaren zondag niet konden imponeren, wonnen de mannen met 5-0 van Minor
(Bron: Dtv Foto's: UDI'19CSU)

De eerste helft van de wedstrijd was erg matig en doelman Ralph Vos moest zich nog enkele malen onderscheiden om de Limburgers van een voorsprong te houden.

In de tweede helft brak Metin Alkir meteen na rust de ban en bracht UDI op een 1-0 voorsprong, waarna Jeroen van Schoonhoven deze uitbreidde naar 2-0 in de 68e minuut.

Door drie doelpunten in de laatste tien minuten van de drie jongelingen Gijs Toonen, Simon Cuppen en invaller Marnix Romviel, liep de Udense club alsnog uit naar een ruime zege tegen de ploeg uit Nuth. Daarmee behoudt de club nog volop kans op een plek in de nacompetitie.