ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI’19/CSU bewijst groei en wint ook van AWC

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU lijkt definitief een streep te hebben gezet onder de wisselvalligheid die zo kenmerkend was voor de Udenaren de voorbij seizoenen. Angstgegner AWC werd zaterdagavond vol overtuiging (2-1) verslagen, waardoor de formatie van trainer Lodewijk de Kruif zich zelfs ineens meldt in de titelrace in de Hoofdklasse B.

(Bron:Kliknieuws. Archieffoto: UDI'19/CSU)

Niet dat iemand dat op Parkzicht al hardop durft uit te spreken. Een top drie-klassering en mogelijke deelname aan de nacompetitie om promotie naar de Derde Divisie blijven het devies aan de Parklaan, zoals alom verwacht mag worden dat koploper Baronie de favorietenrol uiteindelijk zal waarmaken.

Maar met de 2-1 overwinning op AWC bewees UDI’19 wel dat het een streep heeft gezet onder de wisselvalligheid die sinds de degradatie uit de Derde Divisie in 2017 als een zware deken over de Tricolores hing. Na de onverwachte nederlaag tegen Moerse Boys twee weken gelden volgde vorige week een knappe overwinning op RKZVC en die driepunter kreeg zaterdagavond een prima vervolg toen op eigen veld AWC werd verslagen.

De Wijchenaren, die de afgelopen twee jaar dikwijls hadden gewonnen van UDI, hadden zaterdag weinig te vertellen. Roald van Hout nam opnieuw zijn ploeg bij de hand en de routinier maakte al vroeg de 1-0. Direct na rust besliste Jeroen van Schoonhoven het duel. Ries Visser scoorde nog wel tegen, maar verder dan dat liet UDI’19 het niet komen.


UDI’19 staat door de zege op vijf punten van lijstaanvoerder Baronie en eentje boven nummer OJC Rosmalen. Beide ploegen komen zondag nog in actie.

Zie onderstaande link voor de samenvatting:

https://dtvnieuws.nl/televisie/gemist/dtv-sport-uden

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.