ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19/CSU en INTERSPORT SUPERSTORE UDEN continueren hun jarenlange samenwerking

Sponsoring

UDI’19/CSU en Intersport Superstore hebben beide zeer hoge ambities en zijn op voetbalgebied toonaangevend in de verre regio. Het is dan ook niet vreemd dat beide partijen al zo lang naar tevredenheid met elkaar samenwerken. Hierdoor is samen overeen gekomen om een nieuw 6-jarig contract met elkaar af te sluiten.

In feite behoeft Intersport Superstore geen nadere introductie als de voetbalspeciaalzaak van Uden en verre omgeving. Intersport Superstore Uden is de grootste sportspeciaalzaak van Zuid-Nederland (3000 m2 sportplezier). Het is dan ook niet vreemd dat u bij hen de grootste voetbalcollectie van Zuid-Nederland vindt.

Voetbalvereniging UDI’19/CSU en Intersport Superstore Sport weten elkaar al heel wat jaren te vinden. Bij UDI’19 zijn zij al meer dan 30 jaar de “official supplier”. Niet vreemd, beide partijen gaan en staan immers voor kwaliteit. Voldoende redenen dus om de samenwerking te continueren. Onderdeel van het contract is ook het continueren van de jarenlange samenwerking met Teamwear Masita.

Als UDI’19/CSU zijn wij trots en dankbaar dat Intersport en Masita al die jaren een loyale partner en sponsor is geweest. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat onze samenwerking in de toekomstige jaren een groot succes blijft!

Leon Deijnen
Voorzitter Sponsorcommissie

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.