ProgrammaUitslagenAfgelastingen1

UDI’19/CSU opent voetbalseizoen tegen Blauw Geel’38 om de RABO-CUP in Veghel

UDI-1

Op het moment van schrijven is een incompleet UDI’19/CSU met de eerste training van het seizoen 2021-2022 gestart en volgen er donderdag en vrijdag nog twee trainingen voordat men op zaterdagmiddag 31 juli a.s. om 17:00 uur op het Prins Willem Alexander in Veghel zal aantreden tegen Blauw Geel’38.

Blauw Geel’38-UDI’19/CSU is een mooi affiche. De eerste versie om de RABOBANK-CUP werd voor het eerst op 12 augustus 2019 op sportpark “Parkzicht” in Uden gespeeld en werd met 2-3 gewonnen door de buren uit Veghel. Door de Covid-19 kon de wedstijd in 2020 geen doorgang vinden.

Blauw Geel’38

Voor Blauw Geel’38 wordt dit alweer de vijfde oefenwedstijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Niels van Casteren oefende tegen hoofdklasser AWC uit Wijchen en wonnen overtuigend met 5-0. Tegen BVO-FC Den Bosch werd een verdienstelijk gelijkspel (1-1) behaald. Tweede divisionist De Treffers was in Groesbeek met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Veghel. Zaterdag jl. oefende de Veghelaren tegen hoofdklasser Nuenen. In een matige vertoning van drie maal 20 minuten zegevierde Blauw Geel’38 met 2-1.

UDI’19/CSU

De voorbereiding van de Udenaren is met slechts drie trainingen in de benen niet ideaal te noemen. Zaterdag a.s. wacht de eerste in Veghel tegen Derde Divisionist Blauw Geel’38. Voor de deze week van vakantie teruggekeerde spelers komt deze wedstrijd nog te vroeg in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen. De Udenaren kunnen de wedstrijd niet echt aangrijpen om te oefenen omdat de selectie nog te veel basisspelers mist. Desondanks is de technische staf toch blij dat er weer gevoetbald kan worden. Hoe trainer Lodewijk de Kruif de opstelling van UDI’19/CSU vorm zal geven is gelet op de magere bezetting van de Udenaren moeilijk te voorspellen. Vermoedelijk zal het een mix worden van selectiespelers en spelers van onder de 23 jaar. 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.