ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19/CSU reist met voorsprong af naar EVV Echt

UDI-1

Voor UDI’19/CSU is de nacompetitie het toetje waar aan het begin van het seizoen al op gehoopt werd om aan het eind van het seizoen op de kaart te staan. De ploeg van Lodewijk de Kruif eindigde op een derde plaats achter Baronie en OJC Rosmalen wat recht geeft om deel te nemen aan de nacompetitie.

(Door Fons Boekelder)

UDI’19/CSU won donderdagavond de eerste van twee wedstrijden met 2-0 van EVV uit het Limburgse Echt. De ploeg is nog maar drie wedstrijden verwijderd van het uiteindelijke doel: alsnog een plek in de Derde Divisie afdwingen voor het seizoen 2022-2023  en staat dus met een been in de volgende ronde of te wel de finale ronde.

Voor het zover is weet trainer Lodewijk de Kruif dat er in Echt nog een loodzware returnwedstrijd op het programma staat. Nacompetitiewedstrijden zijn een loterij, de bal is rond, we spelen elke wedstrijd een finale en beginnen altijd met elf tegen elf. We kunnen er heel wat clichés op los laten, maar uiteindelijk komt het toch maar echt op één ding neer: elke wedstrijd overleven, knokken voor wat we waard zijn en aan het eind van de rit kunnen juichen omdat we de volgende ronde bereikt hebben. Als de Udenaren de “vorm” weten door te zetten is het zeker niet ondenkbaar dat zij zondag een of meerdere punten op hun conto kunnen bijschrijven. Kom op jongens …..doe het!

Jij komt toch ook?

De 12e man is voor UDI’19/CSU erg belangrijk en die maken het verschil, kom daarom samen met een vriend, vriendin, broer of zus naar de wedstrijd in Echt en steun de ploeg tijdens deze belangrijke wedstrijd tegen EVV en maak er met z’n allen een onvergetelijke dag van.

Supporters laat je horen !!!

Adres EVV: Sportpark “In de Bandert”, Sportpad 8, 6101 LJ Echt

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.