ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7
UDI19
CSU

UDI'19/CSU speelt gelijk in Meerssen

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU heeft een punt overgehouden aan de lange rit naar Meerssen. De ploeg van trainer Lodewijk de Kruif kwam in negentig minuten voetbal tot geen enkele kans. Omdat ook thuisploeg SV Meerssen niets creëerde, eindigde het duel in een logische 0-0. “Het was een wedstrijd vol strijd, waarin we door blessures Dennis Janssen en Roald van Hout al vroeg kwijtraakten”, baalde De Kruif enigszins.

(Bron: Kliknieuws Archieffoto: UDI'19/CSU)

Zowel Janssen als Van Hout is immers een belangrijke schakel in het elftal van UDI. Janssen kreeg al vroeg een tik tegen zijn dijbeen, terwijl Van Hout na een half uur naar de kant moest met een hamstringklachten.

Zonder beide ‘bepalers’ binnen de lijnen kwamen de gasten lastiger tot goed verzorgd voetbal. De Kruif: “Dat laat zich logisch verklaren, omdat zij gewoon belangrijk voor ons zijn. Wat ik dan weer wel een opsteker vind, is dat hun vervangers, die normaal in de Onder 23 spelen, hun taak prima hebben uitgevoerd.

Na het wegvallen van beide spelers zijn we ook geen moment in de problemen gekomen tegen een ploeg die ik aan de bal van hetzelfde niveau als OJC Rosmalen vind.”


Ondanks het gelijkspel blijft UDI’19 op een derde plaats staan in de Hoofdklasse B. Halsteren (vijfde) en Juliana’31 (vierde) hebben echter allebei drie wedstrijden minder gespeeld dan de Udenaren, die zondag 10 april  op bezoek gaan bij Silvolde.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.