ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Verrassing Team van de maand

Jeugd

Eindelijk konden we weer een Team van de maand verrassen. Aan het einde van de training hebben Arjan en Marie-Louise de spelers van de JO 12- 3 uitgelegd waarom juist zij de gelukkigen waren. Een positief initiatief van de commissie sportiviteit en respect!

Commissielid Arjan, vertelde kort de jongens en meisjes, wie ze waren en wat de commissie binnen de vereniging doet en waarom zij het team zijn die deze opsteker krijgt. Blij, verrast en nieuwsgierig luisterden ze naar de complimenten! Wij van Sportiviteit en Respect vinden dat zij een positieve uitstraling geven zoals we dit graag zien bij UDI’19/CSU!

Dit gezellige team van 3 meiden en 9 jongens speelt (met de meesten) al enkele jaren samen. Verschillend van niveau maar een (h)echt team. Iedereen komt graag trainen en vorig jaar bijna kampioen. Helaas gooide Corona en de lockdown roet in de beker. Alle spelers willen winnen, maar alleen op een sportieve manier en zonder overtredingen. Na de wedstrijden met z’n allen (en ouders/begeleiders) nog nabespreken met een drankje in de kantine

De kinderen hebben vol trots een mooie medaille ontvangen en krijgen een VIP wedstrijd van UDI'19/CSU 1. Op 8 mei worden ze in het zonnetje gezet! Er is dan een foto moment met de spelers van UDI! Ook kan het team nog een datum kiezen voor een speciale gasttraining van 2 UDI’19 1 spelers.

Van harte gefeliciteerd JO 12-3 met deze mooie titel en heel veel plezier! 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.