ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI-man Jeroen van Vuuren ontvangt de vrijwilligerspenning van Uden

Algemeen

Afgelopen vrijdag heeft Jeroen van Vuuren (36) uit de handen van burgemeester Henk Hellegers de vrijwilligerspenning van de gemeente Uden gekregen. In een klein gezelschap werd hij verrast met deze bijzondere onderscheiding. Jeroen zet zich al jaren in voor de jeugd van UDI’19. Van leider/trainer tot organisator van activiteiten voor de jeugd. Naast zijn vrijwilligerswerk voor UDI is hij ook heel actief voor de jeugd in de Udense gemeenschap. 

UDI-man Jeroen van Vuuren ontvangt de vrijwilligerspenning van Uden

UDI’19

Jeroen begon op zesjarige leeftijd met voetballen bij de F’s van UDI’19. Vanwege een knieblessure moest hij na enkele jaren seniorenvoetbal stoppen met voetballen. Maar UDI zit in zijn hart en daarom was hij al als vrijwilliger actief in diverse commissies. Zijn vrijwilligerswerk begon met het wekelijks rondbrengen van de UDI-info en het clubblad de Voorzet. 

Tijdens zijn voetbalcarrière werd hij ook trainer/leider van enkele selectieteams. Zat enkele jaren in het Jeugd Bestuur. Organiseerde jeugdtoernooien, ook heeft hij jarenlang activiteiten voor de jeugd van UDI georganiseerd, van Weekendkamp tot het Kerstzaalvoetbal.

Sinds dit seizoen is Jeroen weer op het veld te vinden als assistent-trainer van onze JO13-1. Daarnaast zit hij in het Opleidingsteam (OPT) als scout van de jeugd en organiseert trainersopleidingen voor jeugdtrainers. Ook is hij kartrekker en beheerder van het Speler Volg Systeem en de video-analyse.

Slabroekweek, Knoerissen & Ujese Kwis

Naast zijn vrijwilligers werk bij UDI’19 zet hij zich ook verder in voor de Udense gemeenschap. Zo helpt hij al jaren mee bij de verkiezingen. Of het nu in de rol van voorzitter van het stembureau of als teller is. Bij de Slabroekweek heeft hij jarenlang meegeholpen als leiding. Ook heeft hij 6 jaar in het bestuur gezeten als penningmeester. Ook de CS de Knoerissen kon op hem rekenen. Daar is hij 10 jaar de Jeugd(prins)begeleider geweest. De afgelopen jaren is Jeroen betrokken bij Ujese Kwis als penningmeester & bestuurslid.

UDI-man Jeroen van Vuuren ontvangt de vrijwilligerspenning van Uden

Vrijwilligerspenningen

Jeroen is de derde van in totaal vier vrijwilligerspenningen die de gemeente Uden dit jaar uitreikt aan vrijwilligers. Vanwege de afgelasting vorig jaar door corona worden de penningen van 2020 èn 2021 uitgereikt. Eerder deze week werden Frans van den Heuvel en Doriene van Katwijk al in het zonnetje gezet. De vrijwilligers krijgen een erepenning en een cheque van 500 euro te besteden aan een door hen gekozen initiatief. 

Namens UDI feliciteren we Jeroen met het behalen van deze mooie onderscheiding. En zijn trots om zo’n vrijwilliger bij onze vereniging te hebben.

Jeroen, gefeliciteerd!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.