ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Wat waren de spelers van de JO 11-6 verrast!

Algemeen - Jeugd

Wat waren ze verrast, de spelertjes van de JO 11-6. Na de training stond ze een verrassing te wachten. Ze zijn namelijk het eerste team van de maand! Een positief initiatief van de commissie sportiviteit en respect!

Wat waren de spelers van de JO 11-6 verrast!

Commissielid Feroz, vertelde de jongens en meisjes, waarom juist zij het eerste team zijn die deze opsteker krijgt. Aandachtig en nieuwsgierig luisterden ze naar alle complimenten!
Wij van Sportiviteit en Respect vinden dat zij een positieve uitstraling geven zoals we dit graag zien bij UDI’19!

De opkomst bij de trainingen is hoog en ondanks dat er wel wat wedstrijden zijn verloren geven de leiders en trainers de kinderen een goed gevoel! Het is een samengesteld team waarin jongen en meisje, verschillende achtergronden en kinderen met verschillende nationaliteiten en culturen elkaar gevonden hebben! En dat verdient een dikke pluim!

De kinderen hebben vol trots een mooie medaille ontvangen en krijgen een VIP wedstrijd van UDI'19 1. Tijdens deze middag worden ze in het zonnetje gezet! En krijgen ze een foto moment met de spelers van UDI! En omdat ons vaandelteam ook erg enthousiast is over dit initiatief verzorgen  twee spelers een speciale gasttrainig. Dit vinden wij van de commissie sportiviteit en respect een mooi gebaar! En maakt het allemaal nog specialer!

Nogmaals van harte gefeliciteerd JO 11-6 met deze mooie titel! 

Wat waren de spelers van de JO 11-6 verrast!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.