ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Worldcup (JO7) gingen op reis naar de Easter Open in Oeffelt

Kidsclub

3 UDI’19 teams van de Worldcup (JO7) verzamelen zich zaterdagochtend 16 april 8.30 uur voor de Easter Open MATCH-DAY!! De jongens van de Worldcup, team Oranje mochten vandaag aantreden op hun eerst voetbaltoernooi samen als team Nederland.

Helemaal naar Oeffelt nog wel voor een ochtend vol wedstrijden tegen leeftijdgenoten van andere clubs voor de eerste keer. Heel spannend vonden ze het allemaal, sommige hebben er slecht van geslapen en konden hun enthousiasme maar moeilijk bedwingen. Met voldoende chauffeurs, 6 fitte en afgetrainde boys, genoeg proviand met fruit, broodjes en drinken en de Holland tenues van UDI’19 konden we afreizen.

De poule bestond uit 3 wedstrijden tegen Hapse Boys, VV Heijen en DSV Sint Anthonis. We begonnen goed met een 3-0 overwinning tegen de Boys uit Haps. Helaas was de spanningsboog van korte duur en verloren we de pot tegen Heijen, goede voetballers die net 1 goal meer maakte als onze jongens. De derde pot werd na een 2-0 achterstand net op tijd gekeerd en met 2-3 gewonnen, einde poulefase. Spannend wat de volgende pot zou worden….

Worldcup (JO7) gingen op reis naar de Easter Open in Oeffelt

En ja hoor, we mochten aantreden tegen allemaal poulewinnaars om onze energie op los te laten. De eerste pot tegen Odiliapeel ging goed, we wonnen met 3-2 en mochten door naar de volgende. Blauw Geel kwam met 4 talenten aanzetten en hadden al hun wedstrijden al dik gewonnen. Maar het gebeurde, UDI won met 3-2 nipt van de boys uit Veghel, knappe prestatie! De laatste wedstrijd was weer tegen de boys uit Heijen en daar hadden we nog iets tegen goed te maken. Vol concentratie gingen we van start en we moesten goals maken en geen goals tegen krijgen, en dat lukte, we wonnen met 3-1!

Spannend wat er zou gaan gebeuren, en jawel, we moesten strijden voor de plek 1 of 2 van het toernooi, en we mochten tegen team UDI Italië. Hoe mooi was dat, van alle teams die meededen werd het een Udense tweestrijd die al vele malen bevochten was. Dit was namelijk team Blauw van de Worldcup aangevuld met extra mankracht. De pot begon vol actie, het hele veld werd benut en beide goals werden bestookt. Net voor het laatste fluitsignaal maakte UDI Italie de gelijkmaker 1-1, dus verlengen.

Ook die tijd was te kort voor een winnende goal, het publiek genoot ten volle van de duurbetaalde entreekaarten want we besloten door te gaan en een golden goal te gaan spelen. De titanenstrijd ging dus verder, de conditie werd aangesproken en de bal werd flink geraakt. En eindelijk, ruim na sluitingstijd werd er gescoord, en het was in de goal bij UDI Italië, dus de winnaar was UDI Nederland!! Vreugdekreten in en om het veld en dolblije kanjers rende alle kanten op. Wat was het mooi en wat was het leuk. Samen strijden om de beker. Iedereen kreeg gelukkig een medaille mee naar huis en de twee grootste bekers van het toernooi gingen mee naar Uden, TOP boys!

Namens de coaches bedankt voor het publiek en het enthousiasme van de afgereisde ouders, op naar meer glorieuze momenten met onze kids. UDI bedankt voor de organisatie en de mooie tenues.

Coaches/Ouders Wordcup

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.