ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zinderende slotweek voor UDI’19/CSU op komst

UDI-1

Drie ploegen uit de zondag hoofdklasse B zijn doorgedrongen tot de finaleronde voor een plaats in de Derde Divisie, te weten Orion uit Nijmegen en de Brabantse ploegen  OJC Rosmalen en UDI’19/CSU. De ploeg uit Uden speelt komende week twee wedstrijden tegen  Orion en provinciegenoot OJC Rosmalen moet het opnemen tegen Derde Divisionist VV Hoogland (gemeente Amersfoort). De winnaars van deze wedstrijden komen het seizoen 2022-2023 uit in de Derde Divisie.

Door: Fons Boekelder

Na twee overwinningen van 2-0 en 1-2 op EVV Echt hebben trainer en spelers het vizier alweer volop gericht op de komende twee wedstrijden tegen Orion. Na deze twee overwinningen komt UDI’19/CSU nog twee keer in actie tegen Orion voordat de technische staf en spelers aan een welverdiende zomervakantie kunnen beginnen. Donderdagavond 16 juni a.s. om 20.00 uur wacht eerst de uitwedstrijd op sportpark “Mariënbosch” in Nijmegen; drie dagen later op zondag 19 juni volgt om 14.00 uur de return op “Parkzicht” in Uden.

Orion moet de komende twee wedstrijden het slachtoffer worden van de dadendrang die er bij UDI’19/CSU leeft. De formatie van trainer Lodewijk de Kruif heeft immers nog wat goed te maken na de twee recente nederlagen in de competitie. Zij willen hier ook niet te veel druk op leggen en worden gezien als een normale wedstrijd. Wel hoopt de trainer dat zijn ploeg zo gemotiveerd is door revanchegevoelens, dat een goed resultaat mogelijk moet zijn. De nederlagen van 2-4 en 4-0 ligt nog altijd vers in het geheugen bij de trainer. Achteraf is die laatst gespeelde uitwedstrijd tegen Orion misschien wel goed voor UDI’19/CSU geweest. Daarna is het alleen maar beter gegaan met het team en zijn zij zes opeenvolgende wedstijden ongeslagen. Hopelijk kunnen ze die vorm vasthouden tot zondagmiddag rond de klok van 16.00 uur en kunnen de bloemen dan aan de spelers van UDI’19/CSU worden uitgereikt. Spelers en staf heel veel succes!

De wedstrijd in Nijmegen staat onder leiding van Dhr.  J.C. Jensch die wordt geassisteerd door de heren M. Tramper en M.T. Ritsema en  4e official is Dhr. R.G.C.M. Schul.

In Uden staat de wedstrijd onder leiding van Dhr. M.G.J. Dogterom die wordt geassisteerd door de heren J. Pleijte en C.A.M. Maas en 4e official is Mevr. S. Shkrula.  

Jij komt toch ook?

De 12e man is voor UDI’19/CSU erg belangrijk en maken het verschil. Kom daarom samen met een vriend, vriendin, broer, zus, oom, tante, opa, oma of neem je ouders mee. Geef je gezicht een make-over, bijvoorbeeld schmink de drie kleur van de Nederlandse vlag op je gelaat, trek een rood-wit-blauw shirt aan, draag een UDI’19 sjaal of pet, neem toeters, bellen, spandoeken of een UDI-vlag mee en  kom naar de wedstrijden tegen Orion en laat je vooral horen. Steun de ploeg tijdens deze twee belangrijke wedstrijden en maak er met z’n allen twee onvergetelijke dagen van.

Supporters laat je horen !!!

Adres Orion: sportpark “Mariënbosch” Nijmeegsebaan 143, 6525 DX Nijmegen

Note:
Helaas is het niet gelukt om een supportersbus te regelen voor donderdag 16 juni 2022.  

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.