ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Afscheid Sam en Nick tijdens de wedstrijd UDI’19-Willem II (1-3)

UDI-1

UDI’19/CSU wachtte nog geen twee weken na de zinderende play-offwedstrijd tegen Orion een affiche tegen Willem II. Van deze wedstrijd werd gebruik gemaakt om afscheid te nemen van oud-spelers Sam Wassenberg en Nick van Dijk.

(Bron Dtv Uden Foto's UDI'19/CSU)

UDI’19/CSU hield lang stand in de eerste helft, waarin Willem II drukte, maar weinig creëerde. Alex Lejic en Simon Cuppen schoten namens UDI op doel, maar hadden geen succes.

Vlak voor rust kwam Willem II op voorsprong door een rake pingel van Bokila. Nog voor de pauze kwam UDI op gelijke hoogte vanaf elf meter. Wietse van Lankveld wist net zoals tegen Orion dat buitenkansje te benutten.

Na rust was Willem II sterker en dat leidde direct tot de 2-1 van de Zweed Max Svensson. Willem II kreeg daarna meer kansen op doelpunten, maar de 1-3 bleef lange tijd uit. Enkele minuten voor tijd viel dat doelpunt alsnog toen Ringo Meerveld van dichtbij raak schoot.