ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen3

Crowdfundingcampagne voor zaalvoetbaltoernooi+. Helpt u een beetje mee?

G-voetbal

De G-voetbalafdeling van UDI'19 is de laatste maanden enorm gegroeid. Steeds meer, vooral jongere, mensen weten ons te vinden als ze ook lekker willen sporten. Dat is hartstikke goed want sporten voor mensen met een beperking is nog steeds niet vanzelfsprekend. Door de groei van het ledenaantal staan we ook voor wat uitdagingen. Zo moet er voldoende begeleiding zijn en de voetballers moeten wennen aan de nieuwe samenstelling van het team en elkaar beter leren kennen. Daar hebben we wat meer tijd en aandacht voor nodig dan we in de gewone training en wedstrijden kunnen doen.

Crowdfundingscampagne

We hebben een prachtig evenement bedacht maar dat kost geld. Daarom doen we mee met de crowdfundingcampagne van Uniek Sporten/ Fonds Gehandicapten Sport. Uniek Sporten is een platform waar je alles vindt voor sporten en bewegen met een handicap.

Vanuit UDI gaan we een zaalvoetbaltoernooi+ organiseren met onze eigen leden en open voor nieuwe jeugd G-voetballers. Daarna een gezellig samenzijn met eten en een spelactiviteit. Door de coronaperiode en de forse groei van het ledenaantal is het van belang om elkaar weer wat beter en op een andere manier te leren kennen. De + staat voor het stukje G-jeugdleden werven en het vergroten van het teamgevoel door iedereen te voorzien van een inloopshirt.

Het grootste deel van het bedrag hebben we al binnen! Maar helpt u met de laatste loodjes? U kunt ons helpen vanaf 1 euro.

Doneer nu

Of ga naar de site voor meer informatie

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.