ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Drietal komt terug naar UDI’19

UDI-1

De technische commissie is blij mede te delen dat Raoul Oomen, Paul vd Vlist en Noud Kraan terug keren naar UDI’19/CSU. Alle drie de spelers zijn afkomstig uit de jeugd van UDI’19. Om verschillende redenen zijn ze in het verleden vertrokken bij UDI’19.

Raoul Oomen - Portret seizoen 2021/2022

Raoul Oomen

De aanvallende middenvelder / aanvaller komt na een jaartje terug bij UDI’19. Op jonge leeftijd is Raoul overgekomen van de jeugd naar de 1ste selectie van UDI’19. Na enkele jaren in de selectie van UDI’19 besloot Raoul vorig seizoen over te stappen naar HVCH. Na een jaartje HVCH keert Raoul terug naar UDI’19.


Noud Kraan - Portret seizoen 2021/2022

Noud Kraan

De verdediger dit seizoen een vaste kracht in de basis 11 van TOP. Heeft aangegeven na een jaartje TOP graag terug te willen keren naar UDI’19. Noud maakte de laatste jaren deel uit van de 1ste selectie en heeft in het verleden de jeugdselecties van UDI doorlopen.


Paul van der Vlist - Portret seizoen 2018/2019

Paul van der Vlist

De aanvallende middenvelder / aanvaller komt na enkele jaartjes TOP terug bij UDI’19. Ook Paul heeft in het verleden enkele jaren deel uitgemaakt van de 1ste selectie waarna hij de overstap maakte naar TOP. Na enkele jaartjes bij TOP zijn we blij dat Paul terugkeert bij UDI’19.

Akkoord met spelers

Verder is er van de huidige selectie een akkoord bereikt met: Ralph Vos, Stijn vd Broek, Tufan Koca, Dick Smits, Mick vd Voort, Tijn vd Goor, Sem Curvers, Simon Cuppen, Jan van de Haterd, Rai Mulders en Noa Werner.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.