ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Easter Open Tournament 2023: Een internationaal toernooi in eigen land!

Jeugd

De december maand is nog niet voorbij en wij kijken alweer vooruit naar 2023.

Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt namelijk het Easter Open Tournament gespeeld, een groot internationaal jeugd voetbaltoernooi door heel Nederland.

De Easter Open Zuid wordt dit jaar gespeeld in 2 dagen verdeeld over 11 sportparken. Gedurende 2 dagen kunnen jongens- en meisjes teams diverse wedstrijden spelen tegen teams uit Engeland, Denemarken, Duitsland en zelfs Jamaica. UDI’19 is 1 van de gastparken voor regio Zuid en op zaterdag zal in ieder geval de O7 categorie bij ons spelen.

De groepswedstrijden worden op zaterdag 8 april gespeeld, en de plaatsing- en finalewedstrijden op zondag 9 april. Je speelt met je team een dagdeel op zaterdag en een dagdeel op zondag, een ochtend of een middag, zodat je naast het toernooi nog andere activiteiten kan plannen.

Nieuw: indeling op sterkte bij O13 en O15!

Op https://easteropen.com/leeftijdsgroepen/  kan je zien in welke leeftijdsgroepen inschrijven mogelijk is. Bij O13 en O15 is een level A en B toegevoegd, waardoor de poules zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld kunnen worden.

Inschrijven voor teams van UDI’19

UDI’19/CSU zal voor het 5de jaar deelnemen als één van de sportparken. Hierdoor is het ook mogelijk voor onze teams om zich in te schrijven om mee te doen met dit mooie internationale toernooi.

In elke categorie mogen twee UDI’19/CSU team deelnemen. En de JO7 onbeperkt. Het afgelopen jaar hebben we ook nog enkele vrijgekomen plaatsen in mogen vullen waardoor er uiteindelijk meer UDI’19/CSU teams hebben meegespeeld. Ieder team maakt net zo veel kans om deel te nemen.

Er zijn al veel inschrijvingen uit het buitenland binnen, dus meld je snel aan want vol = vol. Op https://easteropen.com/easter-open-zuid-deelnemers/ vind je de reeds aangemelde deelnemers.

Ook voor de meidenteams zijn er maar liefst 4 leeftijdscategorieën dit jaar: O13, O15, O17 en O20.

Mocht je het leuk vinden om mee te doen met dit gave internationale voetbaltoernooi meld je dan zo snel mogelijk aan.

 

Hoe meld je je aan?

  1. Stuur een mail naar oa@udi19.nl met daarin je teamnummer en telefoonnummer + mailadres van de contactpersoon van je team (bij O13 en O15: vermeld erbij of je A of B klasse wilt spelen);
  2. Je hoort vervolgens van ons welke teams deel kunnen nemen.

Heb je een bevestiging van mee kunnen spelen ontvangen van UDI’19?

  1. Voldoe dan de borg van €100,-. Hiermee maak je de inschrijving van je team definitief. Dit bedrag dient overgemaakt te worden op rekening van UDI’19/CSU: NL40 RABO 0151 9453 73 o.v.v. Easter Open en je teamnummer;
  2. Na afloop van het toernooi ontvang je de borg terug, als je ook daadwerkelijk hebt deelgenomen met je team. Bij niet op komen dagen op 1 van de toernooidagen vervalt het recht op teruggaaf van de borg.

 

Een unieke kans om dicht bij huis tegen veel teams uit binnen en buitenland aan te treden!

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.