ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Een smakelijke afsluiting: Jeugdtrainers en -leiders genieten van BBQ

- Jeugd

Op een zonnige zaterdagavond, 10 juni, kwamen de jeugdtrainers, jeugdleiders, jeugdcommissieleden en andere jeugdbegeleiders samen om te genieten van de afsluitende BBQ van het voetbalseizoen. Het was een bedankavond voor de inzet tijdens het afgelopen seizoen.

Tijdens de avond bedankte William van der Steen, bestuurslid Voetbalzaken, iedereen voor hun toewijding en inzet gedurende het afgelopen seizoen. Hij sprak ook de hoop uit dat iedereen betrokken zou blijven bij de vereniging en vroeg om hulp bij het enthousiasmeren van nieuwe mensen voor openstaande posities, zoals trainers/leiders voor jeugdteams en vrijwilligers voor materiaaluitgifte.

Een smakelijke afsluiting: Jeugdtrainers en -leiders genieten van BBQ

"Om deze grote, prachtige vereniging draaiende te houden, hebben we elkaar hard nodig," aldus William. "Hopelijk tot volgend seizoen."

Iedereen genoot van heerlijk versgebakken vlees van de BBQ, verzorgd door de bestuursleden William en Remco, evenals van verfrissende salades op deze warme zomerdag. Natuurlijk mag een koel drankje ook niet ontbreken. Sylvia en Janet werden hartelijk bedankt voor hun voorbereiding en verzorging van deze avond.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.