ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Geweldige dag voor Minus van Eijl Cup!

- Jeugd

Zaterdag 27 mei was het zover! Na enige afwezigheid kon de Minus van Eijl Cup weer plaatsvinden, ter ere natuurlijk van ons erelid Minus van Eijl. Het was prachtig weer en onder begeleiding van de stagiaires Tom Grimbergen en Bram Jonker namen 9 teams deel aan het onderlinge toernooi. Na een gezamenlijke opening met Parky gingen de wedstrijden van start en werd er gestreden om de 1e plaats. Het heerlijke weer en de vele toeschouwers zorgden voor een mooie sfeer. Na een pauze werden de finales gespeeld onder toeziend oog van Minus en kon aansluitend de prijsuitreiking plaats vinden.

Geweldige dag voor Minus van Eijl Cup!

De prijsuitreiking

Traditiegetrouw werd ook dit jaar de Kanjer Cup uitgereikt door Minus van Eijl aan een speler die een bijzonder prestatie/inzet/motivatie laat zien. Uit alle spelers die genomineerd zijn door hun trainers/leiders is Mick de Jong van de JO8-6 de winnaar van deze Kanjer Cup.  Mick heeft in maart 2022 beide benen gebroken door een ongeluk en is toch in augustus begonnen met training als onderdeel van zijn revalidatie. Ondanks een flinke fysieke achterstand doordat hij maanden in een rolstoel en in het gips heeft gezeten, trainde hij altijd voluit mee. In september 2022 is hij nogmaals geopereerd om de pinnen uit beide benen te halen. Mick is tijdens deze periode altijd fanatiek blijven supporteren, ook al kon hij niet zelf meedoen (ook bij uitwedstrijden was hij altijd aanwezig als onderdeel van het team). Na de operatie moest hij wederom revalideren en kracht opbouwen in beide benen. Hij was echter vastbesloten om zo snel mogelijk weer mee te doen en was na 4 weken alweer op het trainingsveld te vinden. Na enkele weken training was hij weer sterk genoeg om ook wedstrijden mee te kunnen doen en heeft zich vanaf het 2e kwart ontwikkeld tot een vaste waarde op het veld en in de goal bij de JO8-6. Ondanks de operaties is Mick altijd positief gebleven, heeft hij altijd het team gesteund en heeft hij het voetbal positief kunnen inzetten om snel te revalideren en weer op krachten te komen. Deze jongen verdient een hart onder de riem, een groot compliment en is ook een toonbeeld van de inzet & passie die je wil zien bij alle kinderen van die leeftijd, dik verdiend die Kanjer Cup!

De uitslagen:

Poule A JO8:

JO8-3
JO8-4
JO8-5
JO8-6

Poule B JO9:

JO9-2
JO9-5
JO9-6
JO9-8
JO9-7

Hartelijk dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk Minus van Eijl voor het mogelijk maken van deze mooie dag!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.